Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Teke – Vendégként, de mégis otthon a Bélapátfalva
2007-03-09 17:37:24
A három heves megyei NB-s csapatra a sorsolás szerint idegenbeli fellépésék várnak a hétvégén. A negyedik helyen álló bélapátfalviak mégsem utaznak egy métert sem, mivel ellenfelük a Nógrád megyei Nádújfalu a hazai találkozóit a Bélkő-alján rendezi. A szombati munkanap miatt rendhagyóan vasárnap rendezik a 14. fordulót. Az NB I-es bélapátfalviak számára nem ígérkezik könnyűnek az összecsapás, mivel Kotroczóék is jól ismerik a négysávos pályát, tudják, melyik folyosón mit kell játszani a sikerhez. Azzal, hogy a nyolcadik helyen álló Nádújfalu a pályaválasztó, a bélapátiak nem a megszokott helyen kezdenek.

Az NB II-es egri gárdák idegenben igyekeznek jól gurítani. Az Egri Nyomda SE hatpontos rangadón a Debrecen vndége lesz. A hatsávos nagyerdei létesítményben már többször is vesztettek a fiatal hajdúságiak. Jól kell gurítani, 3000 fán felül és akkor bármi megtörténhet. A Széchenyi SC Eger Miskolcon vendégeskedik. Sorozatban kilenc vereség után utaznak Pál Józsefék az ujonc MTDSE-hez. Ősszel 8-0-ra nyertek az egriek, most azoban toronymagas esélyesek a miskolciak. Eddig valamennyi hazai meccsüket nagy fölénnyel nyerték, így a középmezőnyben tanyáznak. Vendégként még nem tudtak pontot szerezni. Otthon viszont, szinte kéthetente javítanak pályacsúcsot. 580 feletti eredmények figyelmeztetőek az egrieknek, akik elfeledték a győzelem tudományát.


(AGRIA PRESS)
FOTÓ: Zagyi Tibor

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel