Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Vízilabda - Csak Kicsi...
2007-03-07 10:34:08
Csak Kis Gábor (a képen Varga Dénes társaságában) utazhat a melbourne-i világbajnokságra a 13 fős magyar férfi vízilabdacsapat tagjaként. Dr. Kemény Dénes szövetségi kapitány ma reggel hirdette ki a keret tagjainak névsorát, amelyből kimaradt Kiss Csaba és Gór-Nagy Miklós is.

A vb-n résztvevők névsora:
Szécsi Zoltán és Nagy Viktor (kapusok), Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Szivós Márton, Varga Dániel és Varga Dénes mezőnyjátékosok.

Mint a mester kifejtette: úgy ítélte meg, hogy jelenleg ez a 13 játékos alkotja a legerősebb csapatot. A bővebb, 19-tagú keretet olimpiai keretnek tekinti, hiszen immár beléptünk az olimpiai felkészülés utolsó szakaszába. A kapitány elmondta: a bő keretben is lehet változás, de az elmúlt néhány hónap tapasztalatai ennek szükségességét nem bizonyították - ilyen értelemben Jászberényi Gábor számára egyelőre nem a legkedvezőbbek a jelek. A szövetségi kapitány a keretszűkítés áldozatául esett valamennyi játékossal leül, és elmondja, miben vár tőle fejlődést a következő hónapokban ahhoz, hogy a sokmérkőzéses nyári Világliga-sorozatban újra számoljon vele.

Interjúnk Kis Gáborral itt meghallgatható
Az interjú szöveges változatban itt...

A keretből most távozó játékosok: Baksa László (kapus), Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kiss Csaba és Steinmetz Ádám (mezőnyjátékosok).
A válogatott két centerrel utazik Ausztráliába. Kemény Dénes biztosan többet tudna erről mondani, de tény, hogy nagyon úgy tűnik: Kis Gábor kiejtette a keretből Steinmetz Ádámot.

Erre kevesen voksoltak.
Az AgriaSport olvasói közül 8.88 százalék szavazott arra, hogy egyedül Kis Gábor képviseli az egri klubot a világbajnokságon.

A szavazást ezzel lezártuk, az eredmény a következő:
Ön szerint a bő válogatott keret tagjai közül mely egri pólós(ok) utazhat(nak) a VB-re?

Csak Gór-Nagy Miklós 11.24%
Csak Kis Gábor 8.88% - Nekik lett igazuk...
Csak Kiss Csaba 15.38%
Gór-Nagy és Kis G. 17.75%
Gór-Nagy és Kiss Cs. 8.28%
Kis G. és Kiss Cs. 10.06%
Mindhárman 21.3%
Egyikük sem 7.1%

(ZE-RO PRESS)
FOTÓ: GY. A.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel