Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Vízilabda - A 4. helyen végzett a magyar válogatott
2010-09-11 19:30:53
Gratulálnunk kell a szerbeknek, mert a 9–6-ból szépen felálltak. Ma egy masszív, erős szerb válogatottól kaptunk ki 10-8-ra, és a nyolc találat ellenére azt mondom, inkább elöl veszítettük el a találkozót. A körülményeket mindenki láthatta, nem akarok további gondokat magunknak, úgyhogy erről ennyi. Csak magunkat okolhatjuk, hogy nem mi játszunk este a döntőben, mert magam sem gondoltam volna, hogy lesz olyan mérkőzés, amelyen az olaszoknak ennyire összejön minden, míg a mieinknek nem. Lehetséges, hogy én is hoztam egy-két rossz döntést, ezekből le kell vonni a tanulságokat. Úgy gondolom, hogy megfiatalított csapatunkkal a jövőben a középcsapatokat biztosabban verhetjük meg, míg a nagyokkal még ennél is inkább felvehetjük a versenyt - értékelt Kemény Dénes szövetségi kapitány.


A bronzéremért szállt vízbe a magyar férfi vízilabda-válogatott a zágrábi Európa-bajnokságon. Az ellenfél a csoportkörben már megvert Szerbia volt, amely ezúttal rendkívül koncentráltan játszva szinte esélyt sem adott a mieinknek, hogy megismételjék a két héttel ezelőtti bravúrt. A szerbek végül 10–8-ra nyertek.

BRONZMÉRKŐZÉS
Szerbia–Magyarország 10–8 (3–1, 2–2, 2–1, 3–4)
A magyar gólszerzők:
Kis, Varga Dénes, Madaras 2-2, Hosnyánszky, Szivós 1-1

DÖNTŐ:
Gólszegény döntőt és hazai győzelmet láthatott a zágrábi Európa bajnokság férfi döntőjének közönsége. A hazai horvát csapat 7-3-ra verte az olaszokat.

Horvátország - Olaszország 7-3 (2-2, 1-0, 2-0, 2-1).

Gólszerzők:
Boskovic 2, Buslje 2, Jokovic, Muslim, Barac, ill. Luongo, Figlioli, Gallo.


Forrás: nso.hu, vlv.hu waterpoloworld.com
FOTÓ: vlv.hu

Agria Press


Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel