Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Szavazás – Antal Dóra az első díjazott
2007-03-01 09:58:14
Az AgriaSport olvasói ANTAL DÓRÁT választották januárban a HÓNAP SPORTOLÓJÁNAK. Gratulálunk!. A ZF-Eger 14 éves pólósa remek teljesítményével (már 96 gólnál jár a bajnokságban) járult hozzá, hogy az OB I. alapszakaszában az 5. helyen végeztek az egri lányok. Az AgriaSport díját a vasárnapi UTE elleni serdülő mérkőzés (Bitskey-uszoda, 10.00) előtt adjuk át az ifjú sportolónak.
Köszönjük kedves látogatóink 2290 szavazatát. Reméljük a következő hónapokban is hasonló aktívitással voksolnak, bízva abban, hogy a megyeszékhelyi sportolók kiváló eredményekkel nehezítik a döntést. A februári kínálatunkat már olvashatják lapunk jobb oldali részében. Szavazzanak a februári legjobbakra. Hajrá Eger!


A HÓNAP SPORTOLÓJA
Összes szavazat: 2290

A sorrend:
Antal Dóra (vízilabda) 1324 szavazat
Fajcsák Hédi (asztalitenisz), 536
Kacsándi Rita (asztalitenisz) 202
Tősi Pál (teke) 88
Bálint Gergő (vízilabda) 75
Nyéki Balázs (vízilabda) 33
Serfőző Krisztina (vízilabda) 16.

További szavazat érkezett: Kis Gábor (vízilabda), Kiss Csaba (vízilabda), Jakab Dániel (vízilabda), Gór-Nagy Miiklós (vízilabda), Kun Mátyás (birkózó), Tóthpál Szilvia (női foci), Pálinkás Réka (kosárlabda), Kállai istván (kézilabda), Béresné Szabó Györgyi (asztalitenisz), Hajrá asztalitenisz, Székely Krisztián (labdarúgás).

(AGRIA PRESS)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel