Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Autósport - I. Farsangi Teszt Rally egyben VI. Bélapátfalvai Rally Sprint
2007-02-28 16:29:53

Nehéz szavakat találni, jól sikerült versenyt rendeztünk, 70 autós részvételével, de néhány felelőtlen néző tönkretette a szervezők, rendezők munkáját – értékelte a hétvégi bélapátfalvi ralit Mezei Tamás főszervező, az Egri Rally SE elnöke. – Rendben befejeződött a verseny, ám a Ladások még önszántukból tartottak kis bemutatót a nézőknek. Sajnos egy láthatóan az alkoholtól felbátorodott fiatalember belépett a sodródó autó ívébe és súlyos sérülést szenvedett. Az esemény beárnyékolta az egész verseny sikerét, nagyon elkeseredtünk emiatt. Eddig balesetmentesen rendeztünk, most sem a közvetlenül a ralin történt az eset, de óhatatlanul is összemossák az eseményeket. Az eredménylista sem készült még el a szomorú történések miatt, ezt napokon belül közzétesszük – mondta Mezei Tamás.


A főszervező érthetően nem örült az AgriaSport érdeklődésének, de a sajnálatos események országos nyilvánosságot kaptak. A világhálón már láthatóak a tragikus történések. A torreádorként viselkedő áldozat, már a tragédia előtt zavarta a Ladások műsorát. "Menj már onnan, menj már az útból" - kiabálták neki. De hiába, dzskeijét az autósok elé tartva, hergelte a pilótákat. A balesetnél teljesen váratlanul lépett a pörgő Lada elé, a pilóta teljesen vétlen volt az esetnél.
Információnk szerint 8 napon túl gyógyuló combcsont töréssel járó balesetet szenvedett.

Fotóriportunk a hivatalos sprintversenyen készült.
A balesetről készült videó az alábbi portálon található:http://digitalvideo.fpn.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://digitalvideo.fpn.hu/


(AGRIA PRESS)
FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON


Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel