Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Kézilabda – Bogláron táboroznak, több új játékos a keretben
2010-08-12 10:18:27
Balatonbogláron tartózkodnak az Eger-Eszterházy SE férfi kézilabda csapatának játékosai. Iványi Bálint edző vezetésével mozgalmas és izzasztó napok jellemzik az edzőtábort. A csapat legutóbb tavaly járt már a Balaton déli partján lévő városban hasonló okokból. Kiváló körülmények között készülhetnek a fiúk a közelgő bajnokságra. Hat nap alatt rengeteg edzés szerepel a programban. Kézilabdázóink napi három tréningen vesznek részt. Reggelente futnak a keret tagjai, délelőttönként és délutánonként kondicionáló és labdás gyakorlatokat végeznek. Iványi Bálint edző tájékoztatása szerint huszonnégyes kerettel végzi az alapozást. Néhányan távoztak ugyan a tavalyi csapatból, ám a nagyobb létszámú érkezőnek köszönhetően szép reményekkel kezdhetjük a szeptemberben startoló pontvadászatot. Férfi kézilabdázóink ezúttal is az NB II keleti-csoportjában lesznek érdekeltek.

Az érkezők és távozók listáját böngészve megállapítható, hogy tavalyhoz képest talán erősödhet a csapat. Az átlagéletkor változatlanul igen alacsony, tehát nagy hangsúlyt fektetnek a bajnokságot nyert ifjúsági együttes meghatározó játékosainak szerepeltetésére. Iványi Bálint edző portálunk érdeklődésére elmondta: nagy örömére szolgál, hogy Benei Ákos visszatért Ózdról, valamint Drízner Péter is komoly erősítésnek tűnik. Az irányító-átlövő Bőcsről érkezik, és pótolhatja Varjú Pétert, aki munkahelyi okok miatt döntött a visszavonulás mellett. Farkasra és Garanczra tanulmányi elfoglaltságok miatt nem számíthat a továbbiakban Iványi Bálint, bár szó van arról, hogy utóbbi kézilabdázó kettős igazolással nálunk is szerepelni fog. Az érkező között szerepel még Guba Tamás, Bukta Szabolcs (kettős igazolással), és Forgó Gábor. A szurkolók számára egyik játékos sem lehet ismeretlen. A balkezes Fülöp Ákos az egri főiskolán folytatja tanulmányait, így a Balassagyarmat együttesét is felcseréli az egrire. A lista alapján megállapítható, hogy nem lesz könnyű bekerülni a felnőtt csapat szűk keretébe.
A csapat szombaton tér vissza az edzőtáborból, majd hétfőtől itthon folytatódik a felkészülés.Rozsnaki Gábor
Fotó: Zagyi Tibor

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel