Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Ökölvívás – Egri éremeső Nyíregyházán
2010-08-10 22:00:46
Nyíregyházán vettek részt a Sóstó Kupa elnevezésű versenyen az Egri Városi Sportiskola ökölvívó szakosztályának növendékei. A hagyományos viadalra az ország minden pontjáról érkeztek öklözők. Összesen közel húsz egyesület majd’ száz bokszolója lépett szorítóba. A Dorkó Péter szakosztályvezető-edző által felkészített egriek hat versenyzővel képviseltették magukat a szabolcsi megyeszékhelyen. Kis csapatunk rendkívül jó eredményeket ért el, ami bizonyíték arra, hogy a sportág fejlődése töretlen városunkban. A junior, ifjúsági és felnőtt korcsoportban megrendezett Sóstó Kupán három sportiskolás induló állhatott a dobogó legmagasabb fokára. A szépen csillogó aranyérmek mellett két ezüstöt és bronzot is begyűjtöttek a mieink. A nyíregyházi megmérettetés nagyszerű felkészülési állomás volt a soron következő országos bajnokságok előtt.

A Sóstó Kupán a junior korcsoport 60 kilogrammos kategóriájában Holló Attila
harmadik helyen végzett. Ifjúságiaknál a 91 kilósok között Orosz Norbert aranyérmet szerzett. Érdekesség – és egyben örömteli – hogy szintén ifjúsági korcsoportban a szupernehézsúlyúaknál egri döntőre került sor. A „házidöntőt” végül Farkas Tibor nyerte Barta Tibor ellenében. Felnőtteknél 69 kg-ban a nagy létszámú induló miatt két csoportot hoztak létre. Az "A" csoportban Gőgh Balázs a döntőben vereséget szenvedett, így meg kellett elégednie az ezüsttel. A "B" csoportban viszont egri sikernek örülhettünk. Nagy Tibor meggyőző, határozott versenyzéssel győzte le hajdúszoboszlói riválisát.

Az Egri Városi Sportiskola ökölvívói elkezdték a felkészülést a magyar bajnokságokra, melyek közül először a Serdülő OB-t bonyolítják le Kaposváron.


Rozsnaki Gábor
beküldött fotók

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel