Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Floorball - Élen az egri nők
2007-02-26 22:42:40
7-5 arányban nyert a női floorball OBI 12. fordulójában a Mecman Innebandy SE csapata. A Phoenix elleni találkozón a betegeskedő kapitány, Báder nélkül állt fel a hazai együttes, s kicsit zavarodottan, végig pontatlanul meccselt Papp Péter edző csinos "legénysége". Ami edzői szempontból nagyobb baj, hogy a mieink küzdeni akarása is hagyott némi kívánnivalót maga után - fogalmazott a szakvezető. Hogy nyertünk mégis? Az egriek az utolsó 9 percben elővették oroszlán(y) szívüket, s kiváló szellemben sportolva, 4 gólt szerezve eldöntötték a 2 pont sorsát. A találkozón kiemelkedő védekező munkája miatt dicsérhető Antal, s Szarvas 4 gólja sem lett volna nélkülözhető a sikerhez.
Az egri hölgyek vasárnap -szintén az OBI küzdelemsorozatának keretében- Budapesten szálltak harcba az Ares ellenében. Ezen a derbin 5 percet leszámítva végig uralták a játékot a hevesiek, s 4-1-re diadalmaskodtak, még úgy is, hogy számtalan alkalommal hibáztak a kapu előtt. Nem csoda, hogy Papp Péter edző elégedetten nyilatkozott, s csak ennyit tett hozzá a mérkőzéshez summázatként: három gólnál jóval több volt a két együttes között.
A MEISE leányai ezekkel a sikerekkel nagyon közel kerültek a rájátszáshoz, ugyanis 3 mérkőzéssel az alapszakasz vége előtt vezetik a tabellát.

A fiúk hasonló módon az Ares-sel mérték össze erejüket, azonban ez a népligeti találkozó a Magyar Kupa elődöntőjében zajlott. Az odavágón idegen környezetben nem mozogtak otthonosan a mieink, s így 10-5 arányú zakót kaptak a fővárosban. A visszavágó valószínűleg március 15-én lesz a Pásztorvölgyben.

(ZE-RO PRESS) Korábbi képek: Zagyi Tibor

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel