Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Tájfutás - Egyelőre nem sikerült az áttörés
2010-08-09 09:34:54
Nem került döntőbe Kovács Ádám egri tájfutó a norvégiai világbajnokság sprint számában vasárnap. Az egri kiválóság 18.51-es ideje selejtezőjében 34-ből a 30. lett, összességében pedig 100 induló között ennél 80-an futottak jobbat. Ádám egy kilométernél már 1:10-es hátrányban volt a svájci Mueller mögött, a 18.51 pedig a 2,9 km-es pályán csaknem négyperces hátrányt jelentett számára. Így, a jobban teljesítő -15.59-et futó- Lenkei Zsolt volt az egyetlen magyar finalista. A sportoló 35. helyen zárta a felnőtt VB első számát. Hétfőn a középtávú viadal selejtezőit rendezik meg Trontheimben, nem ez az Kovács Ádám kedvenc futama, az Egri Testedző Club válogatottja az igen erős mezőnyben inkább a hosszútávra, illetve a hétvégi váltóversenyre koncentrálhat.

Az első akadályt nem sikerült jól vennie, azonban egyéniben még két, a nemzeti váltó tagjaként pedig plusz egy lehetősége lesz a javításra. Az AgriaSportnak az utazás előtti interjúban elmondta: fő célja az, hogy valamelyik versenyben a legjobb 15-be kerüljön, eddig ugyanis felnőtt világbajnokságon a legjobb helyezése a 17. pozíció volt.

ZentaiL
Kép: ewoc.com, a VB honlapja

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel