Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Röplabda - Zacharné nélkül kezdték a felkészülést
2010-08-02 13:51:09
Hétfőn a Ráchegyen található általános iskola tornatermében megkezdte a felkészülést az AVE-Agria RC Eger női röplabda csapata. Az NB I-es bajnokság szeptember végén kezdődő szezonjára gyúró együttesnél egyelőre erőnléti edzéseket tart Juhászné Tóth Mária edző. A foglalkozások délelőtt vannak az említett oktatási intézményben, majd két hét múlva átköltöznek a lányok megszokott helyükre a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokba, ahol már szépen lassan előkerül a labda is. A kerettel kapcsolatosan Gáspárdy György ügyvezető arról tájékoztatta portálunkat, hogy nem számíthatnak a továbbiakban Zacharné Helli Hajnalka és Pulay Polett játékára. A tapasztalt Zacharné a visszavonulás mellett döntött, míg a fiatal tehetséges Pulay felhagy a röplabdával. Kérdéses még Spitzmüller Petra szereplése is. Jó hír ugyanakkor, hogy a korábban Egerben nevelkedett Hajdú Bianka hazatér.

Női röplabdázóink várhatóan több felkészülési tornán is elindulnak. Gáspárdy György elmondása szerint szinte biztos, hogy ismét megrendezzük a Szüreti Kupát. A hagyományos viadalnak szeptember 19-én ad otthont az egri klub. A résztvevő csapatok listája rövidesen tisztázódik. A Szüret Kupán az ügyvezető reményei szerint hat csapat két helyszínen fog küzdeni a minél jobb helyezésekért. Az egri megmérettetés előtt vagy Miskolcon, vagy Kalocsán vendégszerepelnek a mieink, szintén egy felkészülési torna erejéig. Az NB I-es bajnokság 2010/2011-es kiírása szeptember 25-én startol.


Rozsnaki Gábor
Fotó: Zagyi Tibor

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel