Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Sporttoborzó Napok az Agria Parkban
2010-07-25 13:14:24
Mozogj többet, élj egészségesebben! A testmozgásé és az egészséges életmódé lesz a főszerep július utolsó és augusztus első hetében az Agria Parkban.
A Sporttoborzó Napok keretein belül július 31-én és augusztus 7-én húszféle sportággal, többek között íjászattal, asztalitenisszel, kosárlabdával, amerikai focival, tájfutással, aikidóval, shotokannal, birkózással és akrobatikus rock and rollal ismerkedhetnek meg a gyerekek és a felnőttek. Az egri és Eger környéki sportegyesületek szakembereinek segítségével mindenki kipróbálhatja magát az egyes sportágakban, és akár a helyszínen feliratkozhat a különféle klubokba, jelentkezhet tanfolyamokra, edzésekre. Július 26 - augusztus 6. között az Agria Park minden nap sportolási lehetőségekkel várja a gyermekeket a díszparkban, ahol kellemes és biztonságos környezetben röplabdázhatnak, ping-pongozhatnak, kosárlabdázhatnak, teniszezhetnek, tollaslabdázhatnak, vagy kapura rúghatnak.


Július 31-én ingyenes egészségügyi mérések, életmód-tanácsadások segítik, hogy több ismeretet szerezzünk egészségi állapotunkról és arról, mi mindent tehetünk annak érdekében, hogy kiegyensúlyozottabban éljünk.
Július 31-én délután 13.00 órától a Parkban regionális ökölvívó versenyt rendeznek, ezen kívül lesz szkander- és szervaütő verseny is, amelyen bárki elindulhat.
A Sporttoborzó Napok programjait az Agria Park és partnere, az egri Városi Sportiskola és a Hervis rendezi meg.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel