Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Hegyikerékpár - Bükk maraton - Felsőtárkányban lesz a rajt, cél
2010-07-19 15:01:22
Alig két hét múlva, új versenyközponttal, a felsőtárkányi Egeres-völgyi rajt-cél területtel – no, és új lehetőségekkel – rendezi a jubileumi Bükk Maratont Nagy Ádám és csapata. Az augusztus elsejei, 10. alkalommal, három távra kiírt viadal az idén is a harmadik állomása a T-Mobile Top Maraton sorozatnak, amely a szilvásváradi és visegrádi viadalok után félidejénél tart. Az összetett állását tekintve még nem szabad jóslatokba bocsátkozni; tény: a felnőtt nőknél kettőből kettőt nyert Dósa Eszter, férfiaknál Blazsó Márton kétszer második lett – egyszer a svájci meridás Kugler előtt –, Buruczki Szilárd pedig Szilvásváradon – külföldi pontszerző viadal miatt – nem állt rajthoz, a Duna Martonon pedig elsőként zárt.


- Jól állunk a szervezéssel és az előkészületekkel, főleg a tereprendezés terén sok munkánk van az új versenyközpont kialakításában. A Sintesi Bike kerékpármárka, az idén is partnerünkként, nevét adja a versenyünkhöz. Lehet még nevezni a www.odinsport.hu -n. A kétnapos rendezvényt, újdonságként, a családok számára lovaglással, barlangtúrával, kisvasút-kirándulással, tanösvény-megtekintéssel, falmászással szeretnénk színesebbé tenni" – foglalta össze Nagy Ádám főszervező.

Forrás: nso.hu
odinsport.hu

Agria Press

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel