Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Vízilabda – Népes egri delegáció utazik Siracusába
2010-07-16 16:13:04
Kemény Dénes a válogatott honlapján ismertette azt a tizennyolc fős keretet, amely a jövő héten esedékes siracusai nemzetközi tornán képviseli a magyar színeket. A Margitszigeten edzőtáborozó húsz főt számláló bő keretből Török Béla és Baksa László marad itthon. Ez egyben azt is jelenti, hogy a ZF-Eger pólósai közül mindenki túlélte az első szűkítést. Nemzeti együttesünkben Szécsi Zoltán, Biros Péter, Bundschuh Erik, Hegedüs Gábor, valamint a friss egri igazolások Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert is meghívót kaptak. Érdekesség, hogy az olaszországi eseményen további két kiválóságunk is érdekelt lesz, hiszen Aaron Feltham és Kevin Graham a szintén résztvevő kanadai válogatottban vár bevetésre. A magyarok a házigazda olaszokkal, a görögökkel és az oroszokkal került egy csoportba, míg a másik kvartettbe Kanada, az Egyesült Államok, Németország és Kazahsztán került.

A magyar keret:
Gergely István, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán – kapusok.
Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Hegedüs Gábor, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Madaras Norbert, Marnitz Gergő, Mátyás Zoltán, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton, Vörös Viktor – mezőnyjátékosok.


A július 21-25-i siracusai nemzetközi torna mezőnye:
A csoport:
USA, Kanada, Németország, Kazahsztán
B csoport: Magyarország, Olaszország, Görögország, Oroszország.
Rozsnaki Gábor
Fotó: vlv

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel