Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Strandröplabda – Húsz páros nevezett az első, egri fordulóra
2010-07-13 21:30:58
Nem akármilyen kezdés a néha-néha döcögősen induló Heves megyei Strandröplabda Bajnokságon: rögtön húsz nevező kettős vetélkedett egymással a tűző napon, az egri termálfürdő homokján. A Megyei Röplabda Szövetség által szervezett szombati nyílt páros strandröplabda-versenyre három vegyes- hét női- és 11 férfi duó adta be jelentkezését. Zvara József, a szövetség megyei főtitkára elmondta: a játék szeretete mellett a kiváló idő és az ingyenes strandbelépő is egyaránt jó csalogatónak bizonyult. A hölgyeknél az Egerben jól ismert Imreh Kinga és a pétervásárai Tóth Eszter bizonyult a legjobbnak, az urak között pedig Hetényi Gergő és Trizna Bence örülhetett a nagyon szoros csata végén.

A torna 9.00 órától délután fél négyig tartott, körbeverés alakult ki a legjobbak között, egyforma volt a szerzett pont és a játszmaarány-mutató is. Az adott-kapott „kis pontok” különbsége döntött tehát, így egyetlen sikeres menetnek köszönhetően lett jobb a győztes kettős a második helyezettnél.

Férfi párosok:
1. Hetényi Gergő - Trizna Bence (Eger)
2. Cziczó Gábor - Soltész Gábor (Kazincbarcika-Gyöngyös)
3. Szoboszlai Dávid - Molnár Szilárd (Gyöngyös)

Nem csak a férfiak dolgoztak meg azonban keményen a minél jobb eredményért, a lányok között az első három kettős azonos pontszámmal állt a bajnokság végén, így a játszma arány döntött.

Női párosok:
1. Imreh Kinga - Tóth Eszter (Eger-Pétervására)
2. Izsák Anna - Spitzmüller Petra (Eger)
3. Ónodi Szilvia - Tóth Andrea (Eger-Bélapátfalva)

Vegyes párosok:
1. Ónodi Szilvia - Besenyei Viktor (Eger)
2. Nagy Ágota - Kaló Zoltán (Gyöngyös-Eger)
3. Tóth Andrea - Majoros Csaba (Bélapátfalva-Eger)

A Heves Megyei Röplabda Szövetség második fordulót is szervez, július 31-én, Bükkszéken, a termálfürdőben. Két pályán indulhat útjára a labda, 8.00-tól 8.30-ig lehet jelentkezni, ezúttal csak a helyszínen.

ZentaiL
Fotó: Lénárt Márton - lenartfoto.hu

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel