Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Kosárlabda - Itthon nem nyír-hatnak ki minket
2007-02-20 17:01:02
Szerdán este a Nyírsuli csapatát fogadják az Eszterházy Károly Főiskola HÉSZ Gépszolg NB II-es férfi kosarasai. Az egriek jól kezdték az élet-halál dolgában döntő tavaszi túrát, hiszen két idegenbeli sikert élhettek át eddig Cseh Kálmán fiai. A mieink hosszú idő után szerepelnek ismét hazai környezetben, így fokozott elvárásokat támasztottak magukkal szemben: dolgozik bennük a bizonyítási vágy. A szabolcsiak elleni találkozó esélyesei egyébként is mi vagyunk, mindezt Zsíros Gábor, az EKF-HÉSZ egyre jobb formában dolgozó játékosa is megerősítette. Az AgriaSportnak elmondta: a tabella utolsó helyein egymást váltogatja a Debreceni Betű SE és a csupa fiatalból álló Nyírsuli. Utóbbi gyakorlatilag a szabolcsi elsőligás nagycsapat ifi alakulata, akiknek egyedüli célja, hogy minél több tétmeccsen edződjenek a fiatal titánok - vérmes reményeik egyik csapat ellen sem lehetnek.
Az egrieknél lassan már csak emlék marad a katonakórházasdi, bár szó, ami szó: Mentusz és Laczi számára kosárlabdával álmodni is orvosilag tiltott dolog. Egyre jobban van viszont -bár még nem bevethető- Sütő Gergő, Zsírosnak pedig már csak rossz emlék az egykori komoly bokafájdalom. Szerdán így szép reményekkel lépnek parkettre Cseh Kálmán legényei, s lesz egy debütáló kosaras is a pályán Rusznák Zsolt személyében, aki most először húz egri mezt Egerben. Az Eszterházy Károly Főiskola-HÉSZ Gépszolg - Nyírsuli bajnoki találkozót szerdán 19.30-kor kezdik a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

(ZE-RO PRESS) Fotó: Zagyi Tibor

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel