Zárt kapus meccs

Rasszista szurkolói megnyilvánulások miatt az albánok elleni hazai világbajnoki selejtező-mérkőzését zárt kapuk mögött kell megvívnia a magyar labdarúgó-válogatottnak
Bővebben itt...1552.eger.hu


Sportlinkek


Hirek keresés:FórumHírlevél

Asztalitenisz - Névadó szponzor kerestetik!
2010-03-31 15:18:31
A gazdasági válság elérte az egri asztalitenisz klubot is. Történt, hogy az eddigi névadó szponzor a Tranzit Tüzép Zrt. bejelentette: tovább nem tud az egyesület mellet állni, hiszen jelenleg csőd közelébe került a cég. Ugyan csődvédelmet kértek, de szinte teljesen biztos, hogy a továbbiakban ilyen néven és formában nem dolgozik majd a pingpongos főszponzorként is ismeretes nagy múltú vállalkozás. A Tranzit Tüzép SC sportolói számára is óriási érvágást jelent a mecénás kiválása, hiszen több mint tíz éve támogatja őket névadóként a dr. Szilák Iván tulajdonos-ügyvezető nevével fémjelzett társaság. Nagyon sok szép sikert éltünk meg együtt és köszönjük az eddigi áldozatos szerepvállalásukat.

Nehéz helyzetbe került így szakosztályunk, hiszen ebben az évben még nem kaptunk egy forint támogatást sem, illetve az önkormányzati pénz is késik. Nehezedik a vezetőségünk feladata: záros határidőn belül kell találnunk egy olyan szponzort, aki átveszi a Tranzit Tüzép helyét. Ismerve a mai helyzetet, ez nem lesz sétagalopp, ha lehetséges egyáltalán. Négy csapattal indultunk a Nemzeti Bajnokságban, ahol a vállalásainkat teljesíteni kell. Nem léphetünk vissza, mert annak jelentős következményei lennének a klubra nézve - írja közleményében Zelei Zsolt egri klubelnök.

Dr. Szilák Iván, a Tranzit Tüzép Zrt. tulajdonosa:
Szívesen vállaltuk az asztalitenisz szponzorálását és nagyon jó viszonyban voltunk a csapat tagjaival. Sajnos a gazdasági helyzet, az építőipari mélyrepülés cégünket sem kímélte, de büszkék vagyunk arra, hogy segítségünkkel ilyen magas szintre emelték az egri asztaliteniszt. További sportsikereket kívánunk minden pingpongosnak!

Zelei Zsolt elnök
Kép: Zagyi Tibor

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel