Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Nem várhatók nagy változások bronzérmes női csapatunknál
2024-06-06 17:30:34
VÍZILABDA – Nem sikerült ugyan a címvédés a DIGI-Eger női vízilabda csapatának az OB I-ben, ennek ellenére is sikeres idényt tudhat maga mögött. A bravúrbronz legalább olyan szépen csillog a vitrinben, mint az egy évvel ezelőtt megszerzett arany. Dr. Sike József vezetőedzőnek gyakorlatilag új csapatot kellett építenie, fiatal tehetséges pólósok kerültek városunkba, de szerencsére volt merítési lehetőség a helyi utánpótlásműhelyből is. Nyáron nem prognosztizálható olyan mértékű jövés-menés, mint a legutóbbi átigazolási szezonban. Szécsi Zoltán klubelnök elmondása szerint egy távozója lesz a csapatnak, nevezetesen Bódi Fruzsina, aki Szegeden folytatja pályafutását. Igazolunk ugyanakkor két 2007-es születésű játékost, Horváth Zsófiát és ikertestvérét Lucát Szentesről. Zsófi centerposzton jelenthet opciót, míg Luca a kapás oldalon játszik.

Szécsi Zoltán a klub hivatalos portálján elmondta: a jövőben is csapatunk lesz, szép eredményeket vár a hölgyektől. A 2007-2008-as korosztályban több lányt úgy figyelnek, és építenek fel, hogy tagjai lehessenek a felnőtt keretnek.

Az elért eredmények mellett annak is örülhetünk, hogy a párizsi olimpiai utazókeretben minden bizonnyal ott lesz Szilágyi Dorottya és Parkes Rebecca, de az ötkarikás felkészülést nemzeti együttesünkkel kezdte meg a kapus Torma Luca is.RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel