Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Három távozót is bejelentettek
2024-06-06 16:43:46
KÉZILABDA – Tervezik a jövőt a QHB-Eger férfi kézilabda csapatánál. Az NB I 2023/2024-es kiírását a tízedik helyen záró együttesnél naponta történik változás a játékoskeretben. Korábban beszámoltunk arról, hogy Tóth Edmond vezetőedző mellett a csapat két kapusa Marczika Barnabás és Ágoston Áron is a klub kötelékéhez tartozik majd, rajtuk kívül pedig Lezák Áron és Maracskó Zalán is szerződést hosszabbított. A legfrissebb hírek szerint Tóvizi Tamás ötödik egri szezonjára készül, így ő is az állandóságot képviseli. A klub ugyanakkor bejelentette első távozóit. A portugál Francisco Silva huszonnyolc mérkőzésen elért százkettő góllal a háta mögött int búcsút városunknak. Távozik az együttes másik légósa a lengyel Bartosz Nastaj illetve Boros Balázs. Ketten összesen közel százhúsz találatot jegyeztek egyéves itt tartózkodásuk alatt.

Természetesen lesznek további változások a keretben, amelyről mi is igyekszünk tájékoztatást adni.

Szabó Péter a klub hivatalos portáljának elmondta: a folytatásban is hasonlóan szerethető csapatot szeretnének verbuválni, mint az idei volt. A játékosok nagy részével már lezajlottak az egyeztetések, rövidesen minden ügy végére pont kerül. A filozófián nem változtatnak, továbbra is motivált, sikerre éhes kézilabdázókkal szeretnének együtt dolgozni.


RG
Fotó: facebook.com/QHB-Eger férfi kézilabda csapat

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel