Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Lendületben az Eszterházy SC
2024-05-13 17:17:04
KÉZILABDA – Idegenben aratott nagyszerű győzelmet az Eszterházy SC női kézilabda csapata az NB I/B-ben. A 28. fordulóban Gyálon diadalmaskodtak egyetemistáink a hazai Tempo KSE felett. A 26-21-es egri sikerrel zárult összecsapás első félideje kiegyenlített küzdelmet hozott. A folytatásban jelentősen feljavult együttesünk teljesítménye, különösen a védekezésünk lett feszes és szigorú. A nagy elánnal küzdő egriek fokozatosan építették fel előnyüket, így a végére magabiztos győzelemmel hagyták el a játékteret. Mivel a Tempo KSE közvetlenül előttünk tartózkodott a tabellán, a sikerrel megelőztük őket. Szerencsére a szezon végére lendületbe került Farkas József csapata, a bajnokságban zsinórban harmadik meccsüket nyerték, emellett pedig a MEFOB-döntőn is a legjobbak lettek. A pontvadászatból már csak két kör van hátra. Ha a lendület kitart, akkor nem elképzelhetetlen a nyolcadik hely megszerzése sem.


Női kézilabda NB I/B., 28. forduló
Tempo KSE – Eszterházy SC 21-26 (12-11)

Gyáli Sportcsarnok 100 néző. Játékvezetők: Hornyik Zs., Zörgő R.
Eszterházy SC: Kiss-Gadányi - Szentkeressy-Kovács 1, Babinszky 4, Simon 6, Zsákovics 2, Vass 5, Zákányi. Cserék: Kozma, Mrkva, Tóth 3, Pint 1, Bernát 1, Iván 3, Szabó, Losonczi. Edző: Farkas József
Hétméteresek: - illetve 4/1
Kiállítások: 4 perc illetve 4 perc

A játéknap további mérkőzései:
Kispest NKK - Esztergomi Vitézek 22-32
PTE PEAC-SIPO - SZISE-Bamba Marha 28-36
PC Trade Szegedi NKE – Hajdúnánás 15-30
Szombathelyi KKA – Érd 33-29
Komárom VSE - DVSC U19 21-25
Szigetszentmiklós NKSE - Ferencvárosi TC U19 29-27

RG
Fotó: Bók Tamás (eszterhazysc.hu)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel