Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Sényői vereségével a kilencedik helyre csúszott vissza az ESE
2024-05-13 16:39:02
LABDARÚGÁS – Második egymást követő mérkőzésén szenvedett vereséget az Eger SE labdarúgó csapata az NB III észak-keleti csoportjában. A 28. fordulóban Sényőn kapott ki 3-1-re a piros-kék együttes. A bennmaradásért küzdő, ezáltal rendkívül motiváltan játszó hazaiak korán vezetéshez jutottak. Oláh az első félóra vége felé felpörögtek az események. Oláh révén egyenlített az ESE, majd két perccel később Klepács találatával újra a szabolcsiaknál volt az előny. A második játékrész derekán Kapacina Kevin tovább ásta az egri gödröt. További gól nem volt benne a mieink játékában, ezáltal a pontszerzéstől is igen messze voltak Lázok János edző tanítványai. A Sényő fontos pontokhoz jutott, mi pedig vereségünkkel a kilencedik pozícióba csúsztunk vissza. A pontvadászatból már csak két játéknap van hátra. Remélhetően ezeken már újra éles Egert láthatnak a szurkolók.


Labdarúgó NB III., észak-keleti csoport, 28. forduló
Sényő FC – Eger SE 3-1 (2-1)

Sényő 150 néző. Játékvezetők: Práth D. (Urgyán A., Kovács L.)
Sényő: Szondi - Klepács, Márton, Kapacina K. (Szopkó, 93.), Farkas M., Lizák (Torkos, 82.), Schmidt (Nagy N., 93.), Szokol, Vámos, Ur, Orosz (Vámos, 71.). Edző: Nagy Sándor
Eger SE: Bukrán - Balázs, Zvara, Gyurkó, Sós (Kispál, 63.), Oláh B., Gíber (Koczka, 63.), Hegedűs D. (Debreceni, 46.), Géringer, Nagy Á., Almomani (Pál, 63.). Edző: Lázok János.
Gólszerzők: Schmidt (5.), Klepács (28.), Kapacina K. (58.) illetve Oláh B. (26.)A játéknap eredményei, tabella itt...


RG
Fotó: szon.hu

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel