Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Négy gólos sikerrel előnyt szerzett az egri csapat
2024-05-11 21:21:32
VÍZILABDA - Sorozatban a hetedik meccsét nyerte meg Biros Péter edző irányításával a Digi-Eger csapata. Szombaton este a Bárány-uszodában a 9. helyért rendezett párharc első állomásán 11-7-re diadalmaskodtak a hazaiak Pannergy-Miskolci VLC ellenében. Az első két negyedben kiegyenlített küzdelmet láthatott a közönség. Az egrio gólokra ekkor még volt miskolci válasz. A hazai találatokon 3 játékos ossztozott. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó 4-4 gólig jutó légiósaink: Nikola Murisics és Dimitrije Krijestorac mellé 3 góllal Biros Samu is csatlakozott. A győzelemben nagy szerepe volt Krémer Balázs kapusnak, aki közel 70 százalékos mutatóval büszkélkedhetett, Különösen a vendégel előnyös helyzeteinél mutatott be bravúrokat. Szerdán a borsodi fővárosban rendezik az egyik fél 2 győztes meccséig tartó párharc második találkozóját. Reméljük a szezon utolsó meccsén ugranak medencébe az egriek.

JEGYZŐKÖNYV - Férfi vízilabda, OB I.
A 9. helyért, 1. mérkőzés
DIGI-EGER - PANNERGY-MISKOLCI VLC 11-7
(3-3, 3-2, 3-1, 2-1)

Eger, Bárány-uszoda, 200 néző. V: Berki A., Pásztor A.
EGER: KRÉMER - KRIJESTORAC 4, BIROS S. 3, Sári, MURISICS 4, Spitz, Szalai G. Cserék: Dóczi, Sudár, Rádli, Molnár G., Mészáros B., Domokos D. Edző: Biros Péter.

MISKOLC:
MORAVCSIK – Várkonyi., HEGEDÜS B. 2, Krasznai B. 1, Nagy N. 1, Tanczer 1, DUBINÁK 2, Csere: Sipos (kapus), Smitula, Bikki-Petró, Pásztor II., Varga B., Oltean , Hok. Edző: Popovics Miklós

Emberelőny-kihasználás: 9/4, ill. 15/3.
Gól – ötméteresből: 2/1, ill. - .
Kipontozódott: Sári (21.).

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1-0 a DIGI-Eger javára

MESTERMÉRLEG


BIROS PÉTER:
- Élvezetes mérkőzést játszottunk. Az emberfóros helyzetek kihasználásával nem voltam elégedett, viszont a hátrányos védekezésünkre és a kapusteljesítményre nem lehet panaszunk. Ha szerdán is hasonlót mutatunk, akkor nem lehet minket megverni. A párharc még nem dőlt el, de nagyon szeretnénk szerdán újra nyerni.

POPOVICS MIKLÓS:
- Az Eger azt játszotta amire készültünk, mégsem tudtuk megoldani a center elleni védekezést. Nagy problémánk volt az előnyös helyzetek kihasználásával. Ilyen mutatóval nem lehet meccset nyerni. Szerdán szeretnénk egyenlíteni és még egy meccsre visszatérni Egerbe.
FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel