Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Kupameccsel indul az erőltetett tavaszi menet
2024-01-24 00:18:25
KÉZILABDA – Pénteken játssza a 2024-es esztendő első tétmérkőzését a QHB-Eger férfi kézilabda csapata. Tóth Edmond edző legénysége két felkészülési találkozón van túl, mindkettőt a szlovák rekordbajnok Tatran Presov (vereség idegenben, győzelem itthon) ellen játszották. Az egri kézilabdázókra az erőltetett bajnoki menetet megelőzően a Magyar Kupa negyedik fordulójában lesznek érdekeltek. Már a nyolcaddöntőket bonyolítják le a sorozatban. Az NB I felsőházának reprezentánsai ebben a körben kapcsolódnak be a Magyar Kupába, a két honi élcsapat a Telekom Veszprém és az OTP Bank-Pick Szeged majd csak a négy közé jutásért vívott küzdelemben száll harcba először. Az előző körben az NB I/B-s Vecsést idegenben legyőző QHB-Eger a szintén élvonalbeli Dabassal csap össze. Az mindenképpen előny, hogy a továbbjutás egyetlen mérkőzésen dől el, ennek az összecsapásnak pedig majd a Kemény Ferenc Sportcsarnok ad otthont pénteken 18 órai kezdettel.

Vármegyénk másik NB I-es klubjának a HE-DO B.Braun Gyöngyösnek elengedte kezét Fortuna a sorsolásnál, hiszen a Ferencváros a Dabasnál nagyobb falat, ráadásul Bíró Balázs fiainak utazniuk kell a Népligetbe jövő kedden. A kupanapon érdekelt csapatok közül először a PLER-Budapest biztosította a helyét a legjobb nyolc között, miután január 12-én a Fejér B.Á.L.-Veszprémmel szemben 36-31-re diadalmaskodott.


Férfi Kézilabda Magyar Kupa 2023/2024, nyolcaddöntő
Kemény Ferenc Sportcsarnok, 2024-01-26 (péntek) 18 óra
QHB-Eger - Dabas KC

Játékvezetők: Asztalos B., Szalay Z.

További párosítások:
PLER-Budapest - Fejér B.Á.L.-Veszprém 36-31 (január 12-én játszották)
FTC-Green Collect - HE-DO B.Braun Gyöngyös
Csurgói KK - MOL Tatabánya KC
Szigetszentmiklósi KSK - CYEB-Budakalász
HSA NEKA - Balatonfüredi KSE
RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel