Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Távozott a sportigazgató és hat focista
2024-01-11 13:55:17
LABDARÚGÁS – Gőzerővel készül az Eger SE labdarúgó csapata a tavaszi szezonra. A szép szezonzárásnak köszönhetően rég nem tapasztalt magasságban, az NB III észak-keleti csoportjának ötödik helyén telel a piros-kék legénység. Mint ahogy korábban, a jelenlegi holtszezon sem múlik el személyi változások nélkül a klubnál. A helyi focibarátok szerint a legnagyobb érvágás Harmati Péter távozása. A felnőtt csapat sportigazgatói pozíciójába fél évvel ezelőtt kinevezett szakember a klub hivatalos portálján megjelentetett információk alapján a téli felkészülést megelőzően jelezte távozási szándékát, egyúttal beadta felmondását, melyet a klub vezetősége tudomásul vett. Konkrét tájékoztatást – ezzel kapcsolatosan - későbbre ígért a klubvezetés.

A játékoskeretet illetően sem múlik el a tél változások nélkül. Hat labdarúgó távozott az együttestől. Közülük Kovács Dávid közel ötven tétmérkőzésen húzta magára az ESE szerelését, nyolc találatot jegyzett. Jónyer Kristóf hasonló mutatókkal rendelkezett, mint Kovács, szűk két év egri szolgálatot követően folytatja pályafutását más csapatban. Vajda Ákos korábban meghatározó játékosa volt az Egernek, a legutóbbi idényben tíz bajnoki mérkőzés állt rendelkezésére a bizonyításra, két gólig jutott. A további távozók között Schmidt Ákos, Beliczky Gergő és Jacsó Dávid lett megnevezve. Tesszük halkan hozzá, hogy egyelőre, ugyanis lehetnek még követők. Az érkezők listája korántsem ennyire tekintélyes. Az egri kötődéssel bíró Sós Máté (Budafok) leigazolása közel van, valamint Barta Donát (Mezőkövesd utánpótlás) is látogatja Lázok János vezetőedző foglalkozásait.

Az idei esztendő első felkészülési mérkőzése szombaton a Budafok ellen vár együttesünkre.


RG
Fotó: Huszár Márk (heol.hu)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel