Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Bronzérmes az EVSI U-15-ös csapata
2023-11-20 14:49:20
BIRKÓZÁS - Tizenhét serdülőcsapat közül a több válogatott versenyzőt is soraiban tudó Ceglédi VSE nyerte a 2023. évi U15-ös kötöttfogású csapatbajnokságot Szigetváron. Három szőnyegen az év utolsó országos versenynek. Az Egri Városi Sportiskola csapata a selejtezőben legyőzte a Dél-Zselici alakulatot. A 8 közé jutásért a Vasas ellen 23-17-re nyert az EVSI. A negyeddöntőben kiélezett küzdelemben a végső győztes Ceglédtől 25-23-ra kikaptak. A vigaszágon 3 győztes meccsel (FTC, Pécs, Kiskunfélegyháza) jutottak a bronzmeccses csatába, ahol a Csepeli BC-t 19-16 –ra múlták felül. Az aranyérmes a Cegléd, az ezüstérmes az ESMTK gárdája lett. - Jól birkóztak a srácok hét meccsből hatszor győztesen hagyták el a szőnyeget. Sajnálom, hogy a Cegléd elleni negyeddöntőben egy balszerencsés momentum miatt vesztettünk, annak ellenére, hogy az ott lejátszott 7 meccsből ötben nyerni tudtunk. A speciális pontszámítás nem nekünk kedvezett. Sajnos a legkisebb két súlycsoportban (38 és 41 kg) nem tudtunk versenyzőt nevezni, 0-10-ről indultunk minden találkozón. Összességében a bronzérmet látványos birkózással szereztük meg - értékelt Gyöngy Attila vezetőedző.

U-15 kötöttfogású csapatbajnokság, Szigetvár
1. Ceglédi VSE
2. ESMTK
3. Egri Városi Sportiskola
4. Csepeli BC
5. Kiskunfélegyháza
6. Csepel TC.

Az egri csapat eredményei:
Selejtező: Egri VSI - Dél Zselic 31-9
Nyolcaddöntő: Egri VSI - Vasas SC 23-17
Negyeddöntő: Egri VSI - Cegléd 23-25
Vigaszágon:
Egri VSI - FTC 20-16
Egri VSI - Pécs 30-11
Egri VSI - Kiskunfélegyháza 25-15

A helyosztók eredményei:
Döntő: Ceglédi VSE – ESMTK 26-18
Bronzmérkőzés: Egri VSI – Csepeli BC 19-16
Ötödik helyért: Kiskunfélegyházi BSE – Csepel TC 23-20

A bronzérmes egri csapat tagjai: Farkas Péter, Vitai Vajk, Huszti Patrik, Juhász Koppány, Juhász Imre, Kazinczy Bálint, Ónodi-Andrade Olivér, Kovács Keve Vazul, Jakab Norbert.

Edzők:
Gyöngy Attila, Madarasi Gábor, Szucsik Tamás.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel