Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Nem történt semmi rendkívüli, alulmaradtunk a Pick Arénában
2023-11-19 00:42:52
KÉZILABDA – A várakozásoknak megfelelően begyűjtötte a két pontot az OTP Bank-Pick Szeged a QHB-Eger ellen az első osztályú férfi kézilabda bajnokság 10. fordulójának mérkőzésén. A legutóbbi kiírás ezüstérmese 42-28-ra múlta felül a liga újoncát az impozáns Pick Arénában. A mieink az első játékrészben nagyszerűen helytálltak, szoros csatára kényszerítették a két Bajnokok Ligája mérkőzés között lévő házigazdákat. Bánhidit, Kalarast, Frimmelt és Miklert pihentette Kárpáti Krisztián edző, azonban így is bombaerős csapattal találta magát szemben Tóth Edmond legénysége. Mindezek ismeretében dicséretes, hogy a félidőben csak három góllal jártak előttünk a jóval esélyesebb kékek. A folytatásban alaposan felpörgette a ritmust a Szeged, fokozatosan nőtt a távolság a két csapat között. Nem hagyott kétséget riválisunk, másfélezer főt számláló közönsége előtt érvényre juttatta akaratát, és magabiztos sikerével igazolta a papírformát.

A Pick Szeged legközelebb szerdán a Bajnokok Ligájában Észak-Macedóniában, az Eurofarm Pelister otthonában lép pályára, mi pedig készülünk tovább a számunkra testhezállóbb feladatok megoldására.


Férfi kézilabda NB I., 10. forduló
OTP Bank-PICK Szeged - QHB-Eger 42-28 (16-13)

Szeged, PICK Aréna, 1431 néző. Játékvezetők: Rontó, Szanyi
Szeged: Nagy M. – Szilágyi 5/1, Stepancic 1, Bombac Gaber 2, Mackovsek 7, Jelinic 6. Csere: Imsgard (kapus), Molina 2, Szita, Garciandía 3, Martins 2, Bodó 6, Fekete G. 1, Sostaric 6, Dzialakiewicz 1. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
Eger: Marczika – Lezák 2, Nastaj 3, Kiss G., Zennadi 4, F. Silva 2/1, Tóth K. 3. Csere: Ágoston Á. (kapus), Bajus, Tóvizi 5, Maracskó 1, Boros 3, Kavin 1, Döme, Száva 4, Diogo. Vezetőedző: Tóth Edmond.
Hétméteresek: 1/1 illetve 1/1
Kiállítás: 2 perc illetve 2 perc

Kárpáti Krisztián:
– Sorsdöntő Bajnokok Ligája mérkőzések előtt állunk, ezért köszönet az Egernek, hogy hozzájárult a pályaválasztói jog felcseréléséhez. A második játékrészben nyújtott teljesítményünkkel elégedett vagyok.

Tóth Edmond:
– Egy félidőn át tartottuk a lépést a Szegeddel. A szünet után erődemonstrációt tartott ellenfelünk. A 28 lőtt góllal elégedett vagyok, a védekezésünk viszont hagyott kívánni valót maga után.


A játéknap további mérkőzései:
PLER-Budapest - Carbonex-Komló 30-28
HSA NEKA - HE-DO B.Braun Gyöngyös 29-28
Csurgói KK - Balatonfüredi KSE 30-28
Dabas KC - CYEB-Budakalász 30-21
MOL Tatabánya KC - Fejér B.Á.L.-Veszprém 34-29

RG
Fotó: pickhandball.hu

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel