Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Bravúrgyőzelem, Egerben kapott ki először a listavezető
2023-11-19 00:11:12
LABDARÚGÁS – Nagy bravúrt ért el az Eger SE labdarúgó csapata az NB III észak-keleti csoportjának 16. fordulójában. A Szentmarjay Tibor Városi Stadion vendége a listavezető Putnok volt, amely veretlenül, a második helyezett Cigánd előtt tízpontos előnyt birtokolva érkezett városunkba. A borsodi gárda imponáló sorozata az Eger SE ellen szakadt meg, köszönhetően annak, hogy a piros-kékek 1-0-ra diadalmaskodtak. A mindent eldöntő találat a 64. percben esett, akkor Dulló Martin bizonyult eredményesnek. A meccs egészét tekintve nagyon stabil játékot produkált az ESE. A labdát többet birtokolta a házigazda, mondhatni enyhe mezőnyfölényben futballoztak Lázok János fiai. Helyzetek mindkét oldalon adódtak, nálunk előjöttek a korábbi problémák a befejezéseknél, a Putnok kínálkozó lehetőségeit pedig Bukrán Erik hatástalanította. Nagy győzelmet aratott az Eger, talán a legoptimistább szurkolók sem számítottak arra, hogy a három ponttal zárjuk a játéknapot, és a – még így is - jelentős előnnyel vezető Putnok nálunk élheti át először a vereség okozta kellemetlenséget.


Labdarúgó NB III., észak-keleti csoport, 16. forduló
Eger SE – Putnok FC 1-0 (0-0)

Szentmarjay Tibor Városi Stadion 100 néző. Játékvezetők: Hanyecz B. (Flinta Z., Sztányi T.)
Eger SE: Bukrán - Dulló, Nagy-Kolozsvári (Géringer T., 46.), Vajda (Gíber, 70.), Zvara, Debreceni (Kovács D., 80.), Farkas G. (Balázs, 80.), Juhász G., Hegedűs, Kispál, Almomani. Edző: Lázok János.
Putnok: Mészáros - Arday (Mrva, 76.), Benkő (Juhos, 46.), Galacs (Sztankó, 63.), Lőrincz, Pócsik, Tordai, Boros, Bodnár, Dobrovolszki, Nemes. Edző: Szala Ákos.
Gólszerző: Dulló (64.)

Lázok János:
-Egy olyan Putnokot vertünk meg, melyre referenciaként kell tekinteni, ide kellene eljutnunk ugyanilyen szisztematikus munkával. Teljes mértékben megérdemeltük a győzelmet. Ha ilyen pályán, ilyen ellenfél ellen is tudunk így passzolni és ilyen akciókat vezetni, de persze ellenfelünknek is meg voltak a lehetőségei. Ha lett volna elől több támadó vénánk, akkor ezt a mérkőzést lerendezhettük volna hamarabb.


A Gyöngyösi AK és az FC Hatvan is egyaránt 3-0-s vereséggel zárta a játéknapot. A sereghajtó gyöngyösi fiatalokat a Cigánd győzte le, míg a Zagyva-partiak orra alá a Kisvárda II. tört borsot.


A játéknap eredményei, tabella itt...RG
Fotó: facebook.com/Eger SE

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel