Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Az utolsó másodpercben veszített el az Eger két pontot
2023-11-18 23:37:30
VÍZILABDA – Ezúttal sem sikerült megszereznie a hőn áhított győzelmet a Tigra-ZF-Eger férfi vízilabda csapatának. Az E.ON OB I. 11. fordulójában a Metalcom Szentes együttesével vívott összecsapás 13-13-as döntetlennel zárult. A két nagymúltú vidéki fellegvár alsóházi pontokért küzdött a Bitskey-uszodában. A vendégek soraiban két egri nevelésű játékos Biros Barna és Magyar Márton kapott bizonyítási lehetőséget Kis Gábor „Kicsi” vezetőedzőtől, aki az ellenfél szakmai irányítójaként először tisztelte meg korábbi sikereinek egyik jelentős helyszínét. Tóth Kálmán együttesének elsődleges célja volt, hogy nyolc mérkőzés óta nyeretlenségi sorozatát átadja a múltnak, és végre győzelemnek örülhessen. Sajnos az utolsó másodpercben a szentesi Szatmári Kristóf egyenlíteni tudott, így az Eger kénytelen volt elnapolni a felzárkózást.

A végig kiegyensúlyozott küzdelmet hozó találkozón a legnagyobb különbség két gól volt a felek között. A hazaiak az első felvonásban, míg a Szentes a nagyszünetet követő percekben állt ennyivel jobban ellenfelénél. A nagy lehetőség kapujában egy minden-mindegy alapon eleresztett távoli lövés húzta keresztül az egriek számításait. Az elveszített két pont miatt nagy volt a csalódottság, azonban a megszerzett egy egységnek köszönhetően két riválist legalább maga mögött tud csapatunk a bajnoki táblázaton.


E.ON Férfi OB I., alapszakasz, 11. forduló
Tigra-ZF-Eger - Metalcom Szentes 13-13 (3-3, 2-3, 5-4, 3-3)

Bitskey-uszoda 150 néző. Játékvezetők: Vogel G., Petik A.
Tigra-ZF-Eger: Borbély - KRIJESTORAC 3, Spitz 1, GÓLYA 2, BIROS S. 2, Sári, Rádli 1. Cserék: Krémer (kapus), Sudár, Murisics 2, Dóczi 1, Moldisz, Rustamov 1, Mészáros B. Edző: Tóth Kálmán.
Szentes: Kovács B. - SZATMÁRI K. 3, BIROS B. 2, Magyar M. 1, BOZÓ P. 2, Vékony, Asanyin 2. Cserék: Csorba 1, Kürti-Szabó 1, Pethe, Vismeg B., Hajdú A. 1, Makán. Edző: Kis Gábor
Emberelőny/gól: 13/8 illetve 13/9.
Ötméteresek: 1/0 illetve -
Kipontozódott: Sári (22.), Kürti-Szabó (28.), Pethe (32.)
Kiállítva (végleg cserével): Dóczi (31.)

Tóth Kálmán:
- Fordulatos, izgalmas találkozón sajnáljuk, hogy az utolsó másodpercben kapott távoli gól miatt nem tudtuk megnyerni a mérkőzést.

Kis Gábor:
- Mindkét csapat lehet büszke is, de szomorú is. Rossz kezdés után kiegyenlített meccsen a végjátékban 15 másodperccel a vége előtt már úgy gondoltuk, hogy kikapunk, de aztán az utolsó pillanatban Szatmári Kristóf szerencsés ejtésével értékes pontot szereztünk. Szomorú lettem volna, ha ilyen meccs után vereséggel távozunk. A védekezésünkkel végig problémáink voltak, de a bátorságáért dicséret illeti csapatom.


A játéknap további eredményei:
PannErgy-MVLC-Miskolc - Kaposvári VK 9-8
UVSE - KSI 10-5
Zue.hu Szegedi VE - PVSK-Mecsek Füszért 10-7
A-Híd VasasPlaket - Endo Plus Service-Honvéd 13-9
Szolnoki Dózsa Praktiker - FTC-Telekom 11-12
BVSC-Zugló - Genesys OSC Újbuda (november 29-én rendezik)

A bajnokság állása:RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel