Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Félidei bizonyítvány: nyolcadik hely
2023-11-12 20:52:55
LABDARÚGÁS – Nem született gól a labdarúgó NB III észak-keleti csoportjában lejátszott Eger SE – DVTK II. találkozón, amelyet a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban bonyolítottak le. A 15. forduló a pontvadászat őszi szezonjának utolsó játéknapját jelentette, de mivel tavaszról előrehoznak még két kört, így további két hazai találkozója lesz a 2023-as esztendőben a piros-kékeknek. A diósgyőri "fakócsapat" megerősített kerettel érkezett városunkba, soraiban négy NB I-es visszajátszó labdarúgó is szerepet kapott. A meccs a szokásos hazai forgatókönyv szerint alakult. Lázok János tanítványai enyhe mezőnyfölényben futballoztak, helyzeteket is sikerült kidolgozni, de a befejezéseknél hiányzott a határozottság. A döntetlennel továbbra is a nyolcadik helyen állnak az egriek, a fentebb említett okok miatt ez megfelel a "félidei" bizonyítványunknak. Az pedig kifejezetten örömteli, hogy legutóbbi öt mérkőzésén nem talált legyőzőre az ESE.


Labdarúgó NB III észak-keleti csoport, 15. forduló
Eger SE - DVTK II. 0-0 (0-0)

Szentmarjay Tibor Városi Stadion 120 néző. Játékvezetők: Szilágyi (Vilmányi, dr. Gavalla-Kulcsár).
Eger SE: Bukrán - Juhász G., Hegedűs D., Dulló, Kispál, Zvara, Kovács D. (Debreczeni, 66.), Balázs P. (Schmidt, 72.), Nagy-Kolozsvári, Almomani, Vajda (Gíber, 72.). Edző: Lázok János.
DVTK II.: Dojcsák - Bacsa, Szatmári, Demeter, Csirmaz, Vincze D. (Hetyei, 46.), Bokros (Sztavnicsuk, 85.), Lajcsik, Szamosi (Fülöp, 62.), Lescsinszky (Balázsi, 62.), Obounet (Sáreczki, 75.). Edző: Szamosi Tamás.

Lázok János:
- Szeretném megdicsérni a csapatot, mert az ellenfélnél négy NB I.-es játékos játszott. Ez is egy olyan meccs volt, mint az előző mérkőzésink, hogy szinte felborul a pálya és alig jönnek át a térfélen az ellenfelek. Annyiban fejlődik a gárda, hogy előre fele már veszélyesebbek vagyunk. Rengeteg beadásunk van, szögletünk a labdabirtoklás is sokkal jobb még ilyen pályán is.


Vármegyénk másik két csapata egyaránt győzelmet ünnepelhetett. Az FC Hatvan a REAC-ot verte, míg a Gyöngyös az Újpest II legyőzésével szerezte meg első diadalát a pontvadászatban.


A játéknap eredményei, tabella itt...

RG
Fotó: Lénárt Márton


Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel