Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Budakalászon vendégeskedik a QHB-Eger
2023-11-09 08:36:20
KÉZILABDA – Szombaton Budakalászon lép pályára a QHB-Eger férfi kézilabda csapata az NB I-ben. A honi élvonal küzdelemsorozata egy hét szünetet követően a 9. fordulóval folytatódik. Örömteli, hogy az egriek nyolc kör után elmondhatják magukról, hogy a középmezőny rangadóján lesznek érdekeltek. Tóth Edmond legénysége a nyolcadik helyről várják a kalászi mérkőzést. A házigazdák két ponttal vannak lemaradva tőlünk, ők a tízedik pozíciót birtokolják. Rapszodikusan teljesítenek Csoknyai István legényei a 2023/2024-es kiírásban. Képesek voltak nyolc góllal legyőzni a Csurgót, ugyanakkor a Fejér B.Á.L.-Veszprém eddigi egyetlen győzelmét éppen a kalászi OMSZK parkban szerezte. Nem lehet azt mondani, hogy a kiegyensúlyozott forma a QHB-Eger védjegye lenne, de egy újonc csapat életében természetes dologról van szó, ám így is erőn felül teljesítenek fiaink. Nehéz lesz ugyan, de nem lehetetlen küldetés, hogy sikertörténetünket tovább írjuk a szombaton 17 órakor kezdődő találkozón.


Férfi kézilabda NB I., 9. forduló
Budakalász, 2023-11-11 (szombat) 17 óra
CYEB-Budakalász - QHB Eger

Játékvezetők: Bócz L., Wiedemann V.


A játéknap további mérkőzései:
Péntek

FTC-Green Collect - PLER-Budapest
Szombat
HSA NEKA - Dabas KC
HE-DO B.Braun Gyöngyös - Balatonfüredi KSE
Carbonex-Komló - MOL Tatabánya KC
OTP Bank-Pick Szeged - Telekom Veszprém
Fejér B.Á.L.-Veszprém - Csurgói KK

A bajnokság állása: 1. Telekom Veszprém 18 pont, 2. OTP Bank-Pick Szeged 16 pont, 3. MOL Tatabánya KC 12 pont, 4. Balatonfüredi KSE 10 pont, 5. FTC-Green Collect 9 pont, 6. HSA NEKA 8 pont, 7. HE-DO B.Braun Gyöngyös 8 pont, 8. QHB-Eger 8 pont, 9. Csurgói KK 7 pont, 10. CYEB-Budakalász 6 pont, 11. Dabas KC 5 pont, 12. Carbonex-Komló 4 pont, 13. Fejér B.Á.L.-Veszprém 8 pont, 14. PLER-Budapest 1 pont.


RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel