Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

A ráadásban mentett meg egy pontot az ESE
2023-09-24 21:41:38
LABDARÚGÁS – Döntetlennel zárult a labdarúgó NB III észak-keleti csoport nyolcadik fordulójában lejátszott Heves vármegyei rangadó az FC Hatvan és az Eger SE együttesei között. A Népkerti sporttelepen rendezett párharc végeredménye 1-1 lett. A piros-kékek jobb előjelekkel utaztak a Zagyva partjára, hiszen a legutóbbi két fordulóban győztesen hagyták el a pályát. A házigazdák ezzel szemben a második fordulóban érezték utoljára a siker ízét, bár egy-két döntetlenjük - különösen a listavezető Putnok elleni – óvatosságra intette Lázok János legénységét. A vármegyei csörtén mindkét találat a második játékrészben esett. Az 56. percben Kanálos révén Zorán Szpisljak fiai jutottak vezetéshez. Már-már a zsebükben tudták a három pontot, azonban a ráadásban a csereként pályára küldött Gíber Attila döntetlenre mentette a kimenetelt. Nem lehetett maradéktalanul elégedett egyik fél sem a találkozó lefújását követően. A Hatvan bánata érthető, hiszen nyeregben volt, az ESE mesterének pedig csapata hullámzása nem tetszett. A soron következő fordulót az egriek a hetedik, míg a Hatvan a tizenegyedik pozícióból várja.


Labdarúgó NB III., észak-keleti csoport, 8. forduló
FC Hatvan – Eger SE 1-1 (0-0)

Hatvan 200 néző. Játékvezetők: Szántó Simon P. (Németh B., Pálinkás D.)
FC Hatvan: Menczeles – Takács, Szabó Sz., Karácsony, Dinka, Tarjáni, Kitl, Sárossy, Czibolya, Burzi (Benkő, 91.), Kanálos (Fekete, 86.). Edző: Zorán Szpisljak.
Eger SE: Bukrán – Dulló, Juhász G., Géringer (Balázs, 73.), Hegedűs, Jónyer (Schmidt, 65.), Kispál (Gíber, 73.), Nagy Á., Kovács D. (Farkas G., 29.), Nagy-Kolozsvári (Zvara, 29.), Jacsó. Edző: Lázok János.
Gólszerzők: Kanálos (56.) illetve Gíber (92.)


Vármegyénk harmadik NB III-as képviselője a Gyöngyösi AK ezúttal Sényőn kapott ki 2-1-re, ezzel pedig pontnélküli sereghajtóként szerénykedik a tabellán.

A játéknap eredményei, tabella itt...

RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel