Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Elkapták a fonalat az egyetemista lányok
2023-09-24 00:06:46
KÉZILABDA – Győztesen hagyta el Hajdúnánást az Eszterházy SC női kézilabda csapata. Az NBI/B negyedik fordulójában a Hódos Imre Sportcsarnokban 32-28-ra diadalmaskodott az egyetemi együttes, ezzel pedig megszerezte második sikerét a pontvadászatban. Az újonc nánásiak a Komárom elleni pontszerzéssel ijesztettek rá Farkas József tanítványaira, akiknek végül nem okozott megoldhatatlan feladatot riválisuk felülmúlása. Az első felvonásban jól játszott az Eszterházy SC, a periódus jelentős szakaszában úgy tűnt, hogy simán nyeri a meccset. A hatgólos előny sajnos elkopott, sőt a 38. percben már a Hajdúnánás vezetett 20-19-re. Egészen jó kis mérkőzés alakult ki, fej-fej mellett haladtak a felek. A találkozó végére sikerült megtörni a hazaiakat, szoros védekezésünk az utolsó öt percben csupán egy gólt engedélyezett ellenfelünknek. Csapatként jól teljesített az Eger, azonban mindenképpen dicséretet érdemel Iván Emese a kilenc szerzett találatért, valamint Kiss-Gadányi Maja a fontos védésekért. Lányaink szerencsére elkapták a ritmust, utóbbi két mérkőzésükön – egyaránt idegenben – megszerezték a maximális négy pontot. Reméljük a lendület megmarad a folytatásra is.


Női kézilabda NB I/B., 4. forduló
Hajdúnánás KNK - Eszterházy SC 28-32 (16-18)

Hajdúnánás, Hódos Imre Sportcsarnok 200 néző. Játékvezetők: Benya-Hantos D., Kovács K.
Eszterházy SC: Kozma – Kiser 5, Babinszky, Vass 5, Fodor 2, Bernát 3, Gazsovics. Cserék: Tóth 1, Iván 9, Pint 3, Szentkeressy-Kovács, Zákányi 2, Simon, Kiss-Gadányi, Zsákovics 2, Kurmai. Edző: Farkas József.
Hétméteresek: 8/7 illetve 3/3.
Kiállítások: 2 perc illetve 10 perc


A játéknap további mérkőzései:
Ferencvárosi TC U19 - Komárom VSE 28-38
Kispest NKK - PTE PEAC-SIPO 20-28
Esztergomi Vitézek - Tempo KSE 25-23
Zengő Alföld Orosházi KA - DVSC Schaeffler 33-29
Szigetszentmiklós NKSE - Gárdony-Pázmánd NKK 41-29
Szombathelyi KKA - PC Trade Szegedi NKE 39-26
Érd - SZISE-Bamba Marha (vasárnap)
RG
Fotó: Borbáth Bence (eszterhazysc.hu)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel