Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Hazai rendezésű tornán főpróbáznak
2023-09-15 07:13:41
KOSÁRLABDA – Két év után újra a sportág honi harmadik vonalában, az NB I/B-ben szerepelhet az egri férfi kosárlabda csapat. A váltásra azután kerülhet sor, hogy az Eszterházy SC-t felkérte a magasabb szintű megmérettetésre a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége, az egyetemisták pedig élnek a lehetőséggel. A szeptember 24-i bajnoki rajt főpróbáját tartja szombaton Klepej Roland együttese. Idén is megrendezik a Dobó Kupa felkészülési tornát, amelyen az egrieken kívül további két NB I/B-s gárda kapott meghívást. Kiváló erőfelmérő lehet a villámtorna, minden résztvevőre két mérkőzés vár. Az Eszterházy-csarnokban esedékes viadalon először 14 órai kezdettel az Eszterházy SC – Tiszaújváros párharcot bonyolítják le. A két vendég csapat egymás elleni összecsapását követően, 18 óra 30 perctől az egriek a Százhalombatta ellen vívják a torna zárómérkőzését. Az eredményhirdetést 21 órára tervezik.


Dobó Kupa, férfi felkészülési kosárlabda torna
Eger, Eszterházy-csarnok
2023. szeptember 16 (szombat)

A program:

14.00: Eszterházy SC - Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK
16.30: Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK – Százhalombattai KSE
19.00: Százhalombattai KSE - Eszterházy SC
21.00: eredményhirdetés

RG
Fotó: facebook.com/Eszterházy Sc Kosárlabda

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel