Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Most már jöhet a győzelem is
2023-09-15 06:45:16
KÉZILABDA – A harmadik forduló mérkőzéseire kerül sor a hétvégén a női kézilabda NB I/B-ben. A pontvadászatban érdekelt Eszterházy SC első győzelmét készül megszerezni. Két meccsen egy pont áll az egri egyetemisták neve mellett. A döntetlennel zárult tököli szezonnyitót követően hazai környezetben maradtak alul Farkas József tanítványai a Komárommal szemben. Szombaton Gárdonyban eshet át a tűzkeresztségen együttesünk. A Pázmánd NKK még pont nélkül szerénykedik, két mérkőzést követően mínusz tizenöt a gólkülönbsége. Mindez persze nem jelenti azt, hogy előre beírhatjuk a győzelmet az Eszterházy SC-nek, azért tenni is kell. A lelkesedést és a motivációt eddig sem lehetett számon kérni a lányokon. Ha ezek a tényezők Gárdonyban is jelen lesznek, akkor győzelemmel érkezhetünk haza. A mérkőzést 18 órától kezdik.


Női kézilabda NB I/B., 3. forduló
Gárdony, 2023. szeptember 16 (szombat) 18 óra
Gárdony-Pázmánd NKK - Eszterházy SC

Játékvezetők: Hársfalvi Zs., Mórocz R.

A játéknap további párosításai:
Szombat

Hajdúnánás KN - Komárom VSE
PTE PEAC-SIPO - Érd
PC Trade Szegedi NKE - Esztergomi Vitézek
Szigetszentmiklós NKSE - Szombathelyi KKA
SZISE-Bamba Marha - Ferencvárosi TC U19
Vasárnap
DVSC Schaeffler U19 - Kispest NKK
Tempo KSE - Zengő Alföld Orosházi KA

RG
Fotó: Szepesi Áron (eszterhazysc.hu)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel