Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Lassítani szeretnék a Lokomotívot
2023-09-14 18:18:37
LABDARÚGÁS – A soron következő hétvégén nem rendeznek fordulót a nemzeti labdarúgó bajnokság egyik osztályában sem, hiszen a MOL-Magyar Kupa harmadik fordulójának mérkőzéseire kerül sor. Vármegyénk már csak az Eger SE kapcsán érdekelt a sorozatban, a többi országos táblára jutott együttesünk elbúcsúzott. A piros-kékek viszonylag könnyebb ágon jutottak el idáig, hiszen alacsonyabb szinten jegyzett szabolcsi gárdákkal szemben mérette meg magát. A gyulaházi kiütést követően Tarpán már lényegesen nehezebb dolguk volt a mieinknek, végül a tizenegyes párbaj során mi bizonyultunk koncentráltabbaknak. A harmadik körben nem kerültük el, hogy a rangos riválissal találkozzunk, de talán a Magyar Kupa ezen fázisában a kisebb csapatok elsősorban ezt is szeretnék. Fiaink eddigi szereplésükkel elérték a csúcsot, tétmeccsen fogadhatják az NB I legutóbbi kiírásának bronzérmesét a DVSC-t. Célunk nem lehet más, mint a Lokomotív lassítása a tisztes helytállás. A ESE nem értékesített belépőket előzetesen, a tiketteket a szombaton 15 órától kezdődő mérkőzésre csak személyesen a helyszínen, a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban lehet majd megvásárolni a találkozó napján.

MOL-Magyar Kupa, 3. forduló
Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 2023. szeptember 16 (szombat) 15 óra
Eger SE – DVSC

Játékvezetők: Takács T. (Csatári T., Márkus P.)


A kupanap teljes programja itt...


RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel