Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Éhesen érkeznek Egerbe Kék Tigrisek
2023-09-14 16:58:07
KÉZILABDA – Már péntek este letudja soron következő bajnoki mérkőzését a QHB-Eger férfi kézilabda csapata. Az NB I. 3. fordulójának keretében a MOL Tatabánya KC tiszteli meg vendégjátékával a Kemény Ferenc Sportcsarnok lelkes közönségét. A Kék Tigrisek az eddigiek során – az Egerhez hasonlóan – két pontot gyűjtöttek a 2023/2024-es kiírásban. Az újonc PLER otthonában könnyed játékkal arattak 27-19-es diadalt, hogy aztán a következő játéknapon 31-24-re alulmaradjanak a címvédő Telekom Veszprémmel szemben. Minden kétséget kizárva a honi élvonal éremesélyesét látjuk vendégül, szinte minden poszton válogatott kézilabdázók alkotják riválisunk keretét. Minden bizonnyal sikerre éhesen, a győzelem megszerzésének reményében érkeznek városunkba. Együttesünknek nem a Tatabánya-szintű ellenfeleket kell legyőznie, bár az idénynyitón tapasztaltakat szívesen átélnénk újra a 18 órakor kezdődő összecsapáson.


Férfi kézilabda NB I., 3. forduló
Kemény Ferenc Sportcsarnok, 2023. szeptember 15. (péntek) 18 óra
QHB-Eger – MOL Tatabánya KC

Játékvezetők: Bóna Sz., Földesi Cs.

A játéknap további párosításai:
Szombat

HSA NEKA - Balatonfüredi KSE
CYEB-Budakalász - Fejér B.Á.L.-Veszprém
Dabas KC - Csurgói KK
HE-DO B.Braun Gyöngyös - FTC-Green Collect
OTP Bank-Pick Szeged - Carbonex-Komló
Telekom Veszprém - PLER-Budapest
RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel