Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Észak-keleti rangadó szombaton: jön a Stécé
2023-09-08 00:04:41
LABDARÚGÁS – A válogatott szünet miatt szombatra esik a labdarúgó NB III soron következő játéknapja, így az észak-keleti csoport mezőnye is ezen a napon lép pályára. A hetedik forduló mérkőzésén a szó szoros értelmében is észak-keleti rangadót bonyolítanak le Egerben. A Szentmarjay Tibor Városi Stadionban két nagymúltú gárda néz egymással farkasszemet, magasabb szinten is komoly ranggal rendelkezett korábban az ESE és az SBTC párharca. Ellentétes ívet fut a két gárda az utóbbi időben. A tarjániak jól kezdték az idényt, azonban legutóbbi négy meccsükből azonban csak egyet tudtak megnyerni. Ezzel szemben az egriek négy meccsükből csak egyet veszítettek el. Mindez persze nem jelenti azt, hogy előre tudjuk a győztes kilétét, komoly áldozatokat hozniuk a piros-kék focistáknak ahhoz, hogy itthon tartsák a három pontot. A legutóbbi Karcag elleni diadal remélhetően érezteti majd jótékony hatását, és örülhetünk az első hazai sikernek is. A találkozót 16 órai kezdettel bonyolítják le az érsekkerti létesítményben.


Labdarúgó NB III., észak-keleti csoport, 7. forduló
Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 2023. szeptember 9. (szombat) 16 óra
Eger SE – SBTC

Játékvezetők: Nyekita B. (Ancsin Z., László I.)

A soron következő játéknapon a további hevesi csapatok közül az FC Hatvan a Cigánd vendégeként lép pályára, míg a Gyöngyösi AK vendége a Tiszaújváros lesz.


A játéknap teljes programja, tabella itt...


RG
Fotó: Berán Dániel (heol)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel