Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Elsőként a Komárom érkezik a Leányka útra
2023-09-07 23:41:11
KÉZILABDA - Első hazai bajnoki mérkőzését vívja az Eszterházy SC női kézilabda csapata az NB I/B-ben. Szombaton a Komárom együttese érkezik a Leányka úti sportcsarnokba. Az egri egyetemisták döntetlennel kezdték az idényt, míg vendégeik markáns sikert értek el a Gárdony ellen. Nehéz dolga lesz az Eszterházy SC-nek, hiszen a komáromiak várhatóan idén is a dobogós helyekért fognak küzdeni. Sok hazai játékosnak és Farkas József edzőnek a szombati lesz a bemutatkozó tétmérkőzése hazai környezetben, szeretnék emlékezetessé tenni a debütálást. Az egri kézilabda barátok szombaton 18 órai kezdettel tekinthetik meg az összecsapást. Az Eszterházy-csarnok befogadóképessége a nyáron csökkent. A pályahitelesítés eredményeképpen a korábbi háromszáz helyett kettőszázötven néző részvétele jelenti majd a teltházat. Remélhetően csapatunk rövid idő alatt eléri, hogy a szurkolók harcoljanak azért, hogy bejuthassanak a hazai meccsekre.


Női kézilabda NB I/B., 2. forduló
Eszterházy-csarnok, 2023. szeptember 9. (szombat) 18 óra
Eszterházy SC - Komárom VSE

Játékvezetők: Budai-Bock K., Wenzel T.

A játéknap programja:
Szombat:

Ferencvárosi TC U19 - PTE PEAC-SIPO
Esztergomi Vitézek - Szigetszentmiklós NKSE
Gárdony-Pázmánd NKK - Szombathelyi KKA
Hajdúnánás KNK - SZISE-Bamba Marha
Kispest NKK - Tempo KSE
Zengő Alföld Orosháza - PC Trade Szegedi NKE
Vasárnap:
Érd - DVSC Schaeffler U19

RG
Fotó: Szepesi Áron (eszterhazysc.hu)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel