Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Mihók Attila-Cseh Sándor duó irányítja a női válogatottat
2023-09-04 15:36:46
VÍZILABDA - A Magyar Vízilabda-szövetség elnöksége a hétfői rendkívüli ülésén döntött Bíró Attila utódjáról. Madaras Norbert, a szövetség elnöke bejelentette, hogy a Dunaújváros női csapatát huszonöt éve irányító Mihók Attila és a Szolnokkal férfi Bajnokok Ligáját nyerő, jelenleg a honi utánpótlás igazgatójaként dolgozó Cseh Sándor együttesen veszi át a női vízilabda-válogatott irányítását. Meccselni Mihók Attila fog, a két edző viszont egyenrangúan irányítja a csapat munkáját. A csapatnak a férfiakkal ellentétben még nincs meg az olimpiai kvótája, ennek megszerzésére a januári netanyai Európa-bajnokságon és a februári dohai világbajnokságon lesz még lehetősége. Bíró Attilával azután bontott szerződést a szövetség, hogy a válogatott mindössze a hatodik helyen végzett a fukuokai világbajnokságon.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel