Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Hegedűs kapitány döntött, három pont az ESE jutalma
2023-09-04 13:13:40
LABDARÚGÁS – Nagy skalpot gyűjtött be az Eger SE labdarúgó csapata az NB III észak-keleti csoportjának hatodik fordulójában, ezzel szezonbeli második győzelmének örülhetett a piros-kék társaság. Lázok János együttese a Karcag tiszafüredi albérletében vendégszerepelt, és 2-1-es győzelemmel hagyta el a játékteret. A Karcag masszív középcsapatként van számon tartva a harmadik vonalban, most is nagyobb esélyekkel várták a mieink elleni összecsapást. Hegedűs Dávid korai találatával az ESE szerezte meg a vezetést, majd Hujbert révén az első félóra végén érkezett a hazai egyenlítés. Szerencsére sokáig nem búslakodtunk, két perc múlva jókor érkezett egy beadásra Hegedűs, csapatkapitányunk nem is hibázott fejjel. A második játékrészben hősiesen állta a sarat az Eger, nem is született több találat egyik oldalon sem, így rendkívül értékes három ponttal tértünk haza. Sikerével a tabella tizenegyedik helyére zárkózott fel csapatunk, amely következő mérkőzését az SBTC ellen vívja SZOMBATON hazai környezetben.


Labdarúgó NB III., észak-keleti csoport, 6. forduló
Karcagi SE – Eger SE 1-2 (1-2)

Tiszafüred 120 néző. Játékvezetők: Vinter B. (Balla L., Tóth Á.)
Karcag: Fedinisinec – Győri Á., Pataki, Kis B., Kónya, Szabó L. (Székely, 59.), Constantinescu, Kovács D. (Nikics, 77.), Győri B. (Maruscsák, 69.), Gránicz (Andrics, 59.), Hujbert (Béres, 59.). Edző: Csillag László.
Eger SE: Bukrán – Dulló, Zvara (Balázs P., 58.), Nagy Á., Juhász G., Hegedűs D. (Debreczeni, 69.), Kispál, Révész (Almomani, 77.), Kovács D., Schmidt (Jónyer, 69.), Nagy-Kolozsvári (Farkas G., 77.). Edző: Lázok János.
Gólszerzők: Hujbert (31.) illetve Hegedűs D. 2 (9., 33.)

A játéknap kevés sikerélményt tartogatott a sereghajtó Gyöngyösi AK számára, amely ezúttal a DEAC előtt hajtott fejet. Az FC Hatvan közel állt egy komoly bravúrhoz a listavezető Putnok ellen, azonban az elért 2-2 is büszkeséggel töltheti el Zoran Szpisljak edző játékosait.

A játéknap eredményei, tabella itt...

RG
Fotó: facebook.com/Eger SE

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel