Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Szeles Bálint: Gdansk után Szuperliga döntő Kecskeméten
2023-08-31 18:19:49
ATLÉTIKA - A budapesti világbajnokságon szerepelt Szeles Bálintnak még 2 héttel meghosszabbodik a verseny szezon. Szerdán este a lengyelországi Gdansk városában meghívásos nemzetközi versenyen állt rajthoz. Az európai szinten erős mezőnyben 14.80-as idővel az 5. helyen ért célba. A hidegfront hatására 15 fokos hűvös idő nem kedvezett a futóknak. A zord körülményeket figyelembe véve az időeredmény jónak számít, mindössze 3 századdal maradt el a vb-n nyújtott idejétől. A hétvégén a Szuper Liga döntőjét rendezik meg Kecskeméten. Az Egri Városi Sportiskola 4 sportolója vesz részt a fináléban az elért eredmények alapján. Szeles Bálint 110 méter gáton az 1. helyen áll a pontversenyben. A 400 méteres gátfutásban Perge Attila harmadik, Ignácz Alexandra a 7. helyen jutott a fináléba. Bornemissza Anna Sára 400 m gáton tartalékként vár a lehetőségre.Szeptember 9-10-én Budapesten a Lantos Mihály Sportközpontban rendezik meg az Országos csapatbajnokság 3. divízió küzdelmeit, ahová az Egri Városi Sportiskola besorolást kapott.
Petrovai József edző szerint a cél a 2. divízióba jutás. A Szeles, Perge, Szele, Pócs, Ignácz, Bornemissza, Vadkerti alapcsapat mellett a férfi dobószámokban Lakatos Tamás a Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola testnevelő tanára is pályára lép. Egy versenyző mavimum 3 versenyszámban léphet a rekortánra, Szeles Báéont a 110 m gát mellett 100 m síkfutűsnban és távolugrásban igyekszik pontokat szerezni.


Atlétikai csapatbajnokság, 3. divízió:


Egri Városi Sportiskola
Albertirsai Sportegyesület
Békési Diákok Atlétikai Clubja
Budaörsi Sport Club
Dombóvári Vasutas Atlétikai és Szabadidő Egyesület
Hegyikecskék Sportegyesület
Honvéd Szondi György Sportegyesület
Keszthely Városi Diáksport Egyesület
Kőszegi Lóránt Gyula Futball Club
Műegyetemi Atlétikai és Football Club
Pápai Atlétika Club
Pécsi Sport Nonprofit Zrt – Pécsi Sportiskola
Postás Sport Egyesület
Salgótarjáni Atlétika Club
Szombathelyi MÁV Haladás Vasutas Sportegyesület
Váci Reménység Egyesület

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel