Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

A végén úszott el az egy pont is
2023-08-31 13:10:32
LABDARÚGÁS – Drámai végjátékot követően vitte el mindhárom pontot a Tiszaújváros csapata az Eger SE otthonából az NB III észak-keleti csoport ötödik fordulójának mérkőzésén. A piros-kék focisták hosszú idő után szerepelhettek újra a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, mivel az érsekkerti létesítményben egész nyáron gyeprekonstrukciós munkálatok zajlottak. Két hasonló játékerőt képviselő felek összecsapásán a szerencsésebb szerezte meg a győzelmet. Lázok János együttese a második játékrészben többet birtokolta a labdát. Enyhe mezőnyfölényét nem tudta gólra váltani. Előbb Nagy-Kolozsvári szabadrúgása csattant a kapufán, majd nem sokkal később Kovács Dávid találata les miatt érvénytelenítve lett. A kapura kevesebb veszélyt jelentő borsodi vendégek a ráadásban Vajda Cristoper révén eldöntötték a kimenetelt.

Vereségével az ESE a tizennegyedik helyre csúszott vissza, csak a Tiszafüred és a pont nélkül szerénykedő GYAK található mögötte. Vármegyei riválisaink közül a Gyöngyös otthon kapott ki a DVSC II-től, míg az FC Hatvan első meccsét veszítette el a pontvadászatban, méghozzá a DVTK II otthonában.


Labdarúgó NB III., észak-keleti csoport, 5. forduló
Eger SE – Tiszaújváros 0-1 (0-0)

Szentmarjay Tibor Városi Stadion 130 néző. Játékvezetők: Muhari (Vrbovszki, Zahorecz)
Eger SE: Bukrán – Juhász G., Hegedűs D. (Debreczeni, 65.), Dulló, Zvara (Balázs P., 65.), Kispál, Révész, Nagy-Kolozsvári (Németh G., 79.), Schmidt (Jónyer, 65.), Nagy Á., Kovács D. (Gíber, 83.). Edző: Lázok János.
Tiszaújváros: Herceg – Varjas, Ivánka, Papp, Lőrincz, Tóth B. A., Valkay, Géringer L. (Vajda V., 65.), Vitelki (Tóth S., 76.), Nagy D. B., Oláh B. (Kollár, 76.). Edző: Vitelki Zoltán
Gólszerző: Vajda C. (92.)


A játéknap további eredményei, tabella itt...
RG
Fotó: facebook.com(egerse)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel