Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Szombaton kezdi hosszú utazását a QHB-Eger
2023-08-30 17:34:10
KÉZILABDA – Egy esztendő kihagyást követően rendeznek újra élvonalbeli férfi kézilabda mérkőzést a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. A QHB-Eger együttesének másodosztályú szereplése szerencsére rövid lefolyású volt, ahogy kiestek a 2021/2022-es idény végén, azzal a lendülettel vissza is jutottak 2023 tavaszán. A lelkes egri szimpatizánsok optimisták a bajnoki rajt előtt. A felkészülési mérkőzések alapján szépreményű társaság jött össze, amely sikerrel harcolhatja ki a bennmaradást. Tóth Edmond edző legénysége hazai környezetben kezdi meg a hosszú utazást, szombaton 18 órától a Balatonfüred vendégszerepel az érsekkerti létesítményben. A fürediek az előző kiírást az ötödik helyen zárták, rendre markáns szereplői a honi első osztály küzdelmeinek. Izgalmas csata prognosztizálható, amelyen a mieink lelkesedéssel, és a közönség erejével kiegyenlíthetik az erőviszonyokat.

Az NB I 2023/2024-es idénye az előző hétvégén a Telekom Veszprém – Gyöngyös (49-31) találkozóval már kezdetét vette, a többi csapat most mutatkozik be a pontvadászatban.


Férfi kézilabda NB I., 1. forduló
Kemény Ferenc Sportcsarnok, 2023.09.02. (szombat) 18 óra
QHB-Eger - Balatonfüredi KSE

Játékvezetők: Sándor L., Szikszay Cs.

A játéknap programja:
Szerda:

Telekom Veszprém - Csurgói KK
Péntek:
PLER-Budapest - MOL Tatabánya KC
OTP Bank-Pick Szeged - HE-DO B.Braun Gyöngyös
Szombat:
HSA NEKA - Carbonex-Komló
CYEB-Budakalász - FTC-Green Collect
Dabas KC - Fejér B.Á.L.- Veszprém


RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel