Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

A finomhangolás megtörtént, fókuszban a bajnokság
2023-08-29 14:43:24
VÍZILABDA – A legjobb nyolc között fejezte be szereplését a Tigra-ZF-Eger férfi vízilabda csapata a BENU Magyar Kupában. A minimális célt a negyeddöntős szerepléssel teljesítette Tóth Kálmán legénysége, a négyes döntő kiharcolása túl nagy feladat lett volna tovább fiatalított pólócsapatunk számára. A Honvéd elleni negyeddöntős párharc első felvonásán eldőlt a továbbjutás, az eleve esélyesebbnek vélt fővárosiak ellen két meghatározó játékosunk betegsége is extra hátráltató tényező volt. Az egri visszavágón már olyan erényeket csillogtattak a fiúk, amely biztató a rövidesen kezdődő OB I-es bajnokságra vonatkozóan. A 13-12-es szoros vereséggel, és a mutatott játékkal talán egy kicsit túlteljesítettük az elvárásokat. A finomhangolás jól sikerült, optimistán várhatjuk a szeptember 13-i rajtot, amelyen a Miskolc otthonában vendégeskedik a Tigra-ZF-Eger.

Együttesünk két idegenbeli mérkőzéssel kezdi az első osztályú küzdelemsorozatot. A miskolci túrát követően 16-án a KSI uszodájában lesz jelenésük fiainknak. Az első hazai megmérettetésig szeptember 23-ig kell várniuk az egri szurkolóknak, akkor a Szolnok érkezik a Bárány Uszodába.

Az E.ON OB I első három fordulójának programja:

1. forduló
Szeptember 13
PannErgy-MVLC-Miskolc – Tigra-ZF-Eger

Szeged – Szolnok
Pécs - A-Híd VasasPlaket
Kaposvár - Endo Plus Service-Honvéd
UVSE - BVSC-Zugló
Metalcom Szentes – OSC
KSI - FTC

2. forduló
Szeptember 15-16
KSI – Tigra-ZF-Eger

FTC - Metalcom Szentes
OSC – Kaposvár
A-Híd VasasPlaket – UVSE
Szolnok - PannErgy-MVLC-Miskolc
BVSC-Zugló – Szeged
Endo Plus Service-Honvéd – Pécs

3. forduló
Szeptember 23
Tigra-ZF-Eger – Szolnok

PannErgy-MVLC-Miskolc - BVSC-Zugló
Pécs – OSC
Kaposvár – FTC
KSI - Metalcom Szentes
UVSE - Endo Plus Service-Honvéd
Szeged - A-Híd VasasPlaket

Az MVLSZ margitszigeti székházában tartották a BENU Férfi Magyar Kupa elődöntőinek sorsolását. Ugyanaz a négy együttes várta a párosítást, amely tavaly is ott volt a négyes döntőben, és amely a bajnoki elődöntőket is vívta. Szeptember 2-án a margitszigeti négyes fináléban először az A Híd-VasasPlaket a Genesys OSC-vel mérkőzik, majd az EPS-Honvéd a címvédő FTC-Telekommal találkozik.
RG
Fotó: Lénárt Márton


Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel