Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Hétközi forduló, először itthon az ESE
2023-08-29 14:38:43
LABDARÚGÁS – Szerdán teljes fordulót rendeznek a labdarúgó NB III-ban. Az észak-keleti csoportban érdekelt Eger SE együttese a 2023/2024-es kiírásban először játszik tétmeccset hazai környezetben. Eddigi négy találkozóját idegen környezetben kellett megvívnia a piros-kék legénységnek, köszönhetően a sorsolásnak, valamint a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban zajló gyeprekonstrukciós munkálatoknak. A szezonkezdet ezzel együtt sem volt zökkenőmentes, két vereséggel nyitott az ESE, majd vármegyei rangadót nyert Gyöngyösön a házigazda GYAK ellen. A győztes bajnokit követően edzőváltás történt, Céró Bálint helyét a klub korábbi élvonalbeli labdarúgója Lázok János vette át. Az új seprű irányításával a csapat döntetlennel zárta a DVSC II otthonában lejátszott találkozót, majd Tarpán maratoni hosszúságú csatában harcolta ki a továbbjutást a MOL-Magyar Kupában. A szerdai bajnoki mérkőzésen a Tiszaújváros vendégszerepel az érsekkerti létesítményben 17 órai kezdettel. Vendégeink is felemásan kezdték az új idényt. Győzelemből és vereségből egy-egy áll a nevük mellett, valamint két döntetlent is játszottak. A felek legutóbb a 2022/2023-as idény utolsó fordulójában mérkőztek egy egymással. Akkor vendégként nyert az ESE, és kiharcolta, hogy a zöld asztalnál biztosítsa helyét az NB III következő szezonjára.

Labdarúgó NB III., észak-keleti csoport, 5. forduló
Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 2023-08-30 (szerda) 17 óra
Eger SE – Termálfürdő FC Tiszaújváros

Játékvezetők: Muhari G. (Vrbovszki P., Zahorecz R.)


Vármegyénk további harmadosztályú csapatai közül az FC Hatvan a DVTK II otthonában vendégeskedik, míg a seregható Gyöngyösi AK a DVSC II hazai legyőzésével szeretne elmozdulni a holtpontról.

A játéknap programja, tabella itt...RG
Fotó: facebook.com/egerse

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel