Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

A ráadásban jutott tovább az ESE
2023-08-27 08:00:51
LABDARÚGÁS – Maratoni mérkőzésen harcolta ki a továbbjutást az Eger SE labdarúgó csapata a MOL-Magyar Kupában. A piros-kékek a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei első osztályban érdekelt Tarpa otthonában vendégszerepeltek. A hosszú utazás, a brutális forróság, a több, mint kétórás fizikális megterhelés után sikerként könyvelhető el az ESE továbbjutása. A tizenegyes párbajban a hazaiak nem tudtak túljárni Iváncsics Alex kapus eszén. A frissen igazolt egri kapus mindhárom tarpai kísérletet hatástalanította, közben tőlünk Balázs Patrik, Schmidt Ákos és Kovács Dávid is betalált. Lázok János legénysége nagy nehézségek árán oldotta meg a feladatot, legfontosabb célját teljesítve várhatja a harmadik kör sorsolását. Vármegyénkből egyedül már csak az ESE mondhatja ezt el magáról, miután a Hatvan, a Lőrinci és a Maklár is elbúcsúzott a kupaküzdelmektől.


MOL-Magyar Kupa, 2. forduló
Tarpa SC – Eger SE 0-0 (0-0), 11-esekkel: 0-3

Tarpa 200 néző. Játékvezetők: Szilágyi S. (Punyi Gy., Tóth Á.).
Tarpa SC: Csicskan - Gál, Szojma, Havriljuk (Kolesnyik, 106.), Romancsuk, Bodan, Arsen (Zajka, 69.), Herman, Kosztik (Kucsinszki, 46.), Pácsej, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván.
Eger SE: Iváncsik - Debreczeni, Juhász G., Farkas G. (Kovács D., 55.), Nagy Á., Jacsó (Németh G., 91.), Zvara (Révész, 87.), Jónyer (Balázs, 87.), Schmidt, Kispál, Gíber. Edző: Lázok János.

További hevesi vonatkozású kupaeredmények:
Lőrinci VSC – Cigánd SE 0-4 (0-1)
DEAC - FC Hatvan 4-0 (1-0)
Nagyecsed RSE – Maklár SE 2-1 (1-0)

RG
Fotó: facebook.com/egerse

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel