Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Megerősített ESE utazik Tarpára
2023-08-24 22:51:15
LABDARÚGÁS – A MOL-Magyar Kupa második fordulójának mérkőzésén lesz érdekelt szombaton az Eger SE labdarúgó csapata. Az NB III-ban érdekelt piros-kékek a keleti határhoz utaznak, ahol a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei első osztályban szereplő Tarpa otthonában vendégszerepelnek. Lázok János vezetőedző együtteséhez a napokban két új labdarúgó csatlakozott. A kapus Iváncsis Alex a Dunaföldvár csapatától érkezett, a legutóbbi DVSC II elleni bajnokin már leült a kispadra. Nagy-Kolozsvári Dániel korábban már szerepelt városunk focicsapatában. Visszatérése jelentős erősítés lenne, remélhetően a fiatal játékos azokat az erényeket fogja majd felvonultatni, amelyek NB II-es szerepléshez segítették egri távozását követően. A mieink célja a továbbjutás kiharcolása. A találkozót 16 óra 30 perctől kezdik Tarpán. Vármegyénk további csapatai közül az FC Hatvan NB III-as csoportellenfelénél a DEAC-nál lép pályára, a Lőrinci ellenfele a harmadosztályba nyáron feljutott Cigánd lesz, míg a Maklár a szabolcsi élvonalban érdekelt Nagyecsednél vendégeskedik.

MOL-Magyar Kupa, 2. forduló
Augusztus 26. (szombat) 16 óra 30 perc


A Heves vármegyei csapatok mérkőzései:
Tarpa (megyei I.) - Eger SE (NB III)
DEAC (NB III) - FC Hatvan (NB III)
Nagyecsed (megyei I.) - Maklár SE (megyei I.)
Lőrinci (megyei I.) - Cigánd SE (NB III.)


Az MLSZ versenybizottsága 34 párba sorsolta a csapatokat, a továbbjutókhoz csatlakozik később a 12 NB I-es és 18 NB II-es klub, így alakul ki a 64-es tábla a harmadik körre.


RG
Fotó: facebook.com/Eger SE

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel