Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

BENU Magyar Kupa: negyeddöntő a Honvéddal
2023-08-21 17:28:38
VÍZILABDA – A Magyar Vízilabda Szövetség székházában elkészítették a BENU Magyar Kupa negyeddöntőjének párosításait. A Tigra-ZF-Eger férfi csapata a hazai rendezésű B-csoport második helyezettjeként biztosította helyét a legjobb nyolc között. A versenykiírás vaksorsolást határozott meg, így bárki bárkivel összeakadhatott. A négyes döntőbe kerüléshez kétfelvonásos párharcot kell majd vívnia Tóth Kálmán legénységének az EPS Honvéd együttese ellen. A fővárosiak nagyobb eséllyel rendelkeznek, ám a mieink okozhatnak néhány főfájósabb pillanatot Szivós Márton alakulatának. A Magyar Kupa nyári lebonyolítása miatt nem kell sokat várni a negyeddöntős párharcig. A meccsek időpontjait kedd 12 órakor véglegesítik a felek.

A sorsolás elvben utat nyitott a tavalyi négyes döntő megismétlésének. Alighanem a címvédő, világbajnokokkal felálló, ugyanakkor idei első tétmeccseire készülő FTC-Telekom és a selejtezőcsoportját megnyerő BVSC-Zugló párosmérkőzése ígérkezik a BENU Férfi Magyar Kupa negyeddöntőjében a leginkább érdekfeszítőnek.

Két éve még bajnoki döntőt és Euro Kupa-finálét vívott az OSC és a Szolnok – azóta elég jelentős vérátömlesztésen esett át mindkét gárda, különösen az OSC: Manhercz Krisztiánnal, Angyal Dániellel és Lévai Mártonnal három friss vb-aranyérmes távozott, plusz a balkezes válogatott kerettag Burián Gergő, nélkülük alighanem a Szolnok elleni párosmeccs sem lesz sétagalopp.

Ezzel szemben a már-már BL-szintre erősödő Vasasnak jutott tán papíron a legkönnyebb ellenfél, a valamivel esélyesebb Miskolc ellen hazai pályán őrült meccsen diadalmaskodó Kaposvár, azaz az angyalföldiek jó eséllyel ott lesznek a négy között.


BENU Magyar Kupa, férfiak

A negyeddöntők párosításai:
EPS-Honvéd - Tigra-ZF-Eger

A Híd-VasasPlaket - Kaposvár
Genesys-OSC - Szolnoki Dózsa Praktiker
FTC-Telekom - BVSC-Zugló

RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel