Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

ATLÉTIKAI VB – Halász Bence bronzérmes kalapácsvetésben
2023-08-21 13:38:01
ATLÉTIKA – A budapesti világbajnokság második napján megszületett az első magyar érem. Kalapácsvetésben Halász Bence rögtön az első kísérletére 80.82-t dobott – idei legjobbja –, és ezzel az élre állt. Bár harmadikra 81.02-t, egyéni csúcsot ért el, ezt később elvették – a visszajátszások alapján jogosan Az ötödik sorozatban jött a kanadai Ethan Katzberg, és 81.25-tel élre tört. Majd Nowicki 81.02-vel a második helyre jött fel. Halász nem tudott javítani. Halász Bence, aki fantasztikus versenynap végén megszerezte a magyar küldöttség első érmét a budapesti világbajnokságon.

Tényleg minden volt a mai versenyen, de úgy gondolom, elégedettek lehetünk a végeredménnyel. Május-június időszakban nem hittük volna, hogy 80 méter felett dobok a világbajnokság döntőjében. Akkor sajnáltam nyilván, hogy törölték a 81 méter feletti dobásomat, de verseny közben nem akartam magam sajnáltatni – és egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz ez a nevem mellett. Bár az érem sorsán nem változtatna. De nem sajnálom, mert ez így is életem egyik legjobb versenye volt!” – mondta Halász Bence.
A FÉRFI KALAPÁCSVETÉS VÉGEREDMÉNYE
1. Ethan Katzberg (Kanada) 81.25
2. Wojciech Nowicki (Lengyelország) 81.02
3. HALÁSZ BENCE (MAGYARORSZÁG) 80.82
4. Pawel Fajdek (Lengyelország) 80.00
5. Mihajlo Kokan (Ukrajna) 79.59
6. Daniel Haugh (Egyesült Államok) 78.64.

Fantasztikusan küzd9ttek a magyar hétpróbázó hölgyek. Szenzációs futással a negyedik helyen végzett Krizsán Xénia, Nemes Rita a 10. helyen végzett.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel