Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Még sokat kell dolgozni az egrieknek
2023-08-19 21:15:00
VÍZILABDA - A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének egri B-csoportjában szombaton a két továbbjutó csapat egyike sem vette félvállról az összecsapást. A Tigra-ZF-Eger remek első negyedet produkált és 2-1-es vezetést szerzett. Jó védekezés mellé elsősorban Murisic gólerős centerjátéka volt dicséretes. A BVSC a második negyedben átvette a vezetést, a harmadikban el is döntötte a csoportelsőség sorsát. Tóth Kálmán a Tigra-ZF-Eger mestere reálisan értékelte a két napos küzdelmeket: - Nagyon korai még véleményt alkotni. Ennek az alakuló fiatal csapatnak még nagyon sokat kell dolgozni. Elégedett lehetek a védekezéssel, azzal, hogy továbbjutottunk, de a munka még nagyon hiányzik. A negyeddöntőket augusztus 25-27-én rendezik. A párosítást vaksorsolással alakítják ki hétfőm 13 órától.
SORSOLÁSRA VÁRVA - A legjobb nyolc mezőnye: Honvéd, Kaposvár, BVSC, Eger, Vasas, Szolnok és kiemeltként: FTC, OSC..


Magyar Kupa, B-csoport, Eger
Szombati eredmények:
Tigra-ZF-Eger - BVSC-Zugló
8-13 (2-1, 3-5, 1-5, 2-2)
Gólszerzők:
Murisics 4, Krijesztorac 2, Rádli, Gólya, ill. Csapó, Gyárfás T. 3-3, Horváth Á., Tátrai D. 2-2, Csacsovszky A., Mészáros Cs., Mészáros M.

Szeged - KSI 24-10 (4-2, 7-3, 7-2, 6-3)
Gólszerzők:
Leinweber 5, Nagy M., Tóth Gy. 4-4, Kürti, Bóbis B., Klár, Pörge 2-2, Horváth Zs., Sziládi, Báthory, ill. Iriczfalvi 3, Irmes M. 2, Petrák, Bede M., Szőke B., Cseh A., Balogh M.

VÉGEREDMÉNY, B-csoport:
1. BVSC 9,
2. Eger 6,
3. Szeged 3,
4. KSI 0 pont

FOTÓK: LÉNÁRT MÁRTON

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel