Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Az akarat párosuljon eredményességgel
2023-08-18 12:31:17
LABDARÚGÁS - Az Eger SE az NB III. Ésuakkeleti csoport 4. fordulójában Debrecenbe látogat. Szombaton 11 órától a szintén 3 ponttall álló DVSC II. ellen lépnek pályára a DEAC-pályán. Edzőváltást követően az új tréner Lázok János most mutatkozik be az egri kispadon: - Már négy közös tréningen túl vagyok a fiúkkal. Szeretném itt megmutatni azt a fajta futballt, ami hozzám közel áll. Remélem, hogy a nézők ezt majd honorálják. Ez pedig csak egy oldala, nagyon fontos az eredményesség és annak kell párosodnia e Az öltözőn belül pedig csak pozitívumról tudok beszámolni. Azt látom, hogy a játékosok nagyon szeretnének bizonyítani. Remélem, hogy már most a hétvégén eredményességgel párosulni fog. De természetesen kell egy kis idő, hogy én is megismerjem őket, ők is engem. Alakulni fog még a keret és remélem, hogy ezt a félévet szépen tudjuk lezárni és tavasszal akár nagyobb álmokért, célokért is küzdhetünk.

NB III. Északkelti csoport, 4. forduló, augusztus 19. szombat, 11.00
DVSC II. – Eger SE

DEAC pálya, Játékvezető: Valu Tibor.

FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON


Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel